maandag 21 december 2009

sexytweets lekker geil twitteren

Iedereen kent inmiddels het fenomeen Twitteren wel, nog niet zo lang geleden is er een erotische twittersite opgericht, waar je je geile gedachten snel kwijt kunt, ik heb deze site sinds vanmiddag ontdekt, en ik word er wel nat en heet van mag ik wel zeggen. De geile (en minder geile) berichtjes vliegen over en weer, als ik het zo lees kan je op een heel makkelijke manier een geile date aangaan als je daarvoor in bent, geil bent en gewoon zin hebt om geneukt te worden

Probeer het ook eens:


Als je een account aanmaakt op sexytweets zul je je in eerste instantie afvragen: ‘Wat moet ik hiermee?’. Je ziet jouw eigen profiel en een lege pagina waar nog niets op staat. Het is dus de bedoeling dat je tot aktie overgaat.
Wat erg belangrijk is, is dat je jouw profiel goed en volledig invult want dit is namelijk van belang voor de ingebouwde zoekmachine op sexytweets.
Wanneer je een leeg profiel hebt, waarin niets staat over jouzelf ben je simpelweg niet vindbaar, tevens ben je niet interessant voor mensen die een interessant persoon zoeken om mee te ’shouten’. Zorg dus dat je een interessant en ingevuld profiel hebt!
Plaats eerst een paar interessante shouts, zorg dat deze leuk maar vooral ook geil overkomen. Voeg desgewenst een foto of link toe aan je eerste shouts, zodat eventueel geinteresserden alvast iets hebben om te lezen wanneer zij aanbelanden op jouw profielpagina!
Vervolgens ga je naar de ‘ledenlijst’ en zoekt daartussen of je een of meerdere personen ziet die je interessant vindt. Klik op hun profiel en wanneer je bent aangekomen op hun profiel klik je op ’subscribe’. Als deze persoon jou ook interessant vindt, zal hij of zij zich ook op jouw ‘feeds’ abonneren, waardoor wanneer jij een nieuwe shout plaatst, deze ‘abonnee’’s’ direkt een mail ontvangen dat jij een nieuwe shout hebt geplaatst!
Waarvoor kun je jouw shouts gebruiken?
Een leuk voorbeeld om te noemen is ’stel je zit op een eenzame avond alleen voor de buis, je verveelt je te pletter en je hebt zin in iets geils!’. Wat je nu kunt doen is, een shout plaatsen op sexytweets. Stel dat er een van jouw ‘abonnee’s’ ook zin heeft in een geil verzetje en die leest dan toevallig jouw shout doordat zij daarvan een mail ontvangen, kan dit betekenen dat jij deze avond al een geile date hebt zodat je niet meer eenzaam en alleen voor die televisie hoeft te hangen!
Sexytweets is opgezet voor mensen die op zoek zijn naar Nederlandse twitteraars maar dan specifiek gericht op de erotische wereld. Dit maakt het voor jou maar ook andere mensen die geil zijn of op zoek naar sex of juist sex items te delen hebben op het internet elkaar te zoeken en te vinden daar we allemaal immers bezig zijn met het thema ‘erotiek’. En wat is nu makkelijker dan elkaar te vinden via sexytweets?
Op de ‘gewone twitter’ is het erg moeilijk om mensen te vinden in jouw sector en sexytweets biedt jou dit alles in een nederlandstalige omgeving met geile Nederlandse twitteraars!
Sexytweets biedt dus iedereen in de erotische sex wereld een zee aan mogelijkheden om precies datgene te vinden wat hij of zij zoekt!
De dienst is nog nieuw en moet nog bekendheid krijgen in Nederland en Belgie en het is moeilijk om in het begin van een nieuwe dienst mensen over de streeep te trekken om ervan gebruik te gaan maken. Laat je dus niet ontmoedigen door een eventueel laag ledental of het gebrek aan berichten dat je ziet op de voorpagina, er moet érgens begonnen worden en iemand moet het voortouw nemen, sla dus lekker aan het shouten en je zult merken dat er regelmatig nieuwe mensen bijkomen die het interessant vinden om jouw feeds te volgen en met jou kontakt te leggen via deze unieke weg.

Geen opmerkingen: