dinsdag 15 juni 2010

Lekker neuken met een jong stel.

Lekker neuken met een jong stel.

Gelukkig bestaat het dagelijks leven in deze periode niet alleen uit voetbal maar ook uit heerlijke seks contacten, een jong stel kwam bij mijn en me ventje om eens lekker grondig met elkaar te kunnen gaan neuken. Toen het stel ( mark en Sabine ) eenmaal bij ons waren begonnen de hormonen van me ventje al gelijk overuren te maken bij het zien van Sabine, wat een heerlijke strak in het vel zittende meid was dat zeg een volle c cup en een strak kutje waar je u tegen zegt en daar zou die vette paal van me ventje in moeten. En natuurlijk ging mijn oog naar het apparaat van mark, hij was heerlijk geschapen mzzzz. Na een glaasje te hebben gedronken ging Sabine al heel snel naar de broek van mijn ventje en deed deze uit, waarna ze gelijk zijn paal van 23 cm in haar mondje nam *die is groot zeg lekker* zij ze en mijn ventje neukte zijn pik hard in het mondje van Sabine. Ik lag ondertussen helemaal wijdbeens en naakt en mark befte me echt geweldig , steeds zag ik hem naar mijn ventje en Sabine kijken heerlijk schokte ik met mijn lichaam zodat mijn natte poes niets te kort kwam. Sabine ging met haar kutje lekker boven het gezicht van mijn ventje hangen zodat hij haar kut eens lekker kon neuken met zijn tong, dat gaf mijn de gelegenheid om eens lekker met haar kutje te kunnen spelen en er gingen steeds een aantal vingers in haar kut *heerlijk Pamela* zij Sabine ga zomaar effe door. Ondertussen zat mark zijn pik al heerlijk in mijn kut te pompen hard en diep ging hij er steeds in neuken kon die wel hoor, hard snel en dat steeds op een hoog tempo en dan weer rustig *neuk ze maar lekker* zij Sabine. Ik sommeerde mijn ventje om zijn paal nu eens lekker in de kut van Sabine te laten verdwijnen en dat was niet voor dovenmans oren bestemd bleek. Hij legde Sabine in een goede positie en zij trok haar benen hoog en wij op, Mark en ik keken onder het neuken geil toe hoe mijn ventje steeds dieper met zijn pik in het kutje van Sabine drong *owwww wat is hij groot en dik zeg* kreunde Sabine wat een joekel *ja deze voel ik heerlijk pompen* Zij Sabine. We gingen eens heerlijk naast elkaar liggen op onze rug terwijl de mannen ons werkelijk te pletter neukte op z'n hondjes neukte mijn ventje en Sabine heerlijk voor onze neus. Mark lag ondertussen op mijn rug terwijl ik als een bezetene zijn paal neukte, want het maakte me hoerig geil zoals ik Sabine en mijn ventje bezig zag. Haar tieten zwiepte door al dat neuk geweld steeds op en neer, wat een heerlijk gezicht was dat ook om haar te zien neuken met die flinke paal van mijn ventje, Toen Sabine en mijn ventje in standje 69 gingen liggen plantte ik mijn kut op haar mond en dwong haar om mijn te likken, gelijk ramde Mark zijn pik in me natte spleet. Heerlijk om elkaar zo te zien neuken zalig!!!.
Ik wil mijn kut sappen proeven vroeg Sabine mijn ventje en ze kreeg een 23cm diep haar keel in, kutsappen van Sabine zaten er rijkelijk op mijn ventje zijn pik dus ze had heel wat te proeven, haar roze kut was een kut waar mannen jaloers op zijn. Ik kom!!! riep Mark en hij spoot me gezicht totaal onder Sabine moest het tot de laatste druppel toe er af likken terwijl mijn ventje zijn knoeperd weer hard in haar geile hoerige kut ramde. Mark pakte een vibrator en maakte me onwijs geil klaar met dat ding terwijl ik effe de tijd had om mijn ventje zijn pik in me mondje te nemen en hem eens overheerlijk te pijpen jeetje wat kwam ik heerlijk klaar, schokkend en kreunend was het hoogte punt daar.
Sabine werd nog steeds diep en hard genomen, ik kon zien dat het daar ook niet meer lang zou duren. Mark moest haar likken terwijl Sabine de lul van mijn ventje pijpte, want dat is hoe ze het wouden om klaar te komen. Diep zo diep als ze kon ging steeds diep pik in haar keel, Mark likte haar steeds harder en harder en haar hoogte punt werd een feit straaltjes geil liepen der kutje uit. Mijn ventje trok zijn paal uit haar mondje en spoot al zijn dik geil zaad helemaal haar mondje in ze slikte het door en meteen ging die paal er weer in, het zaad werd daar door diep haar mondje in geduwd. Sabine het heerlijke sletje pijpte hem net zolang tot zijn pik helemaal in rust toestand was.
PPPFFFF gelukkig is er meer dan alleen maar het WK voetbal

1 opmerking:

Gerard zei

Over lekker neuken gesproken, zat van de week op een porno site te kijken. En daar even live gegaan, aansluitend toch een partij lekker geneukt met mijn meisje! Misschien ken je http://www.destra.nl/ - dat is echt een topper, kan ik je aanraden.