zaterdag 30 januari 2010

De meest absurde seksstandjes in het water

Seks in het water is soms aantrekkelijk, maar niet altijd gemakkelijk. Het schuurt, je loopt kans om gezien te worden en het aantal standjes is beperkt. Of toch niet? Niet volgens het glossy magazine Cosmopolitan dat waterstandjes promoot in haar eigen versie van de Kama Sutra. Niet alle waterstandjes zijn echter zeer logisch of praktisch. Zoals deze:

1) Strandkruiwagen
Hoe? Je ligt in de branding, met je gezicht naar het binnenland en je steunt op een bal. Je man kan van achter penetreren, terwijl hij al dan niet je benen vasthoudt.

Waarom? Het spel met de golven moet jullie ’spel’ positief beinvloeden.

Maar…: zand kruipt overal waar het niet moet kruipen, wat zeer pijnlijk kan zijn. Als het een keienstrand betreft, dan kan het vooral voor de man een pijnlijke bedoeling worden. Om nog maar te zwijgen van het zoute water dat je tegen je hoofd krijgt en je doet proesten.

2) Drijvend vlot
Hoe? Zoals ‘hondjes’ maar in plaats van te steunen op handen en knieen, drijft de vrouw op een luchtbed in het water. De man neemt haar dijen of knieen vast, zodat niemand wegdrijft.

Waarom? “Je ziet je man niet aankomen, dus het is een grote verrassing wanneer hij daar is”, Aldus Cosmo.

Maar…: wat is het verschil met standjes als ‘op zijn hondjes’ of ’schildpadje’?

3) De duikboot
Hoe? Hij neemt plaats op een trap, met zijn onderlichaam onder water. Zij gaat op hem zitten, met haar gezicht naar hem toe en leunt dan achterover, tot ze gedragen wordt door het water. Haar voeten steunen enkele tredes hoger.

Waarom? “Gewichtloosheid gecombineerd met de sensuele deprivatie van de hoorzin maken dat je je nog beter kan overgeven aan je partner”, schrijft Cosmo.

Maar…: Wie vindt water in de oren nu aangenaam? Bovendien lijkt ons dat je vaker moet worstelen om niet te verdrinken dan je werkelijk kan genieten.

4) De sexy sproeier
Hoe? Ga bij een zachte sproeier of douche staan en buig voorover, zodanig dat het water je geslachtsdelen raakt. Plaats je handen op de grond of op je dijen voor extra staan. Je partner staat achter jou, neemt je heupen vast en dringt zo binnen.

Waarom? “De extra stimulus van het water en de geur van gras zorgen voor een speciale ervaring.”

Maar…: dit is geen goed standje om net na een maaltijd te doen, als je partner van marathonseks houdt en waarom kan dat niet gewoon in de douche?

5) De kanoknuffel
Hoe? Lepeltje in een kano of roeiboot, op een afstandje van het vasteland.

Waarom? Het gewiebel van de boot moet een extraatje geven aan het intieme standje.

Maar…: kan je een standje dat al lastig is in een bed ook uitvoeren in een boot dat niet gemaakt is om met twee mensen in te liggen? Roeispanen, houten balken: het zit allemaal in de weg. Om nog maar te zwijgen van de letterlijke koude douche als het bootjes omslaat…

6) Surfertje
Hoe? Voer een schildpadstandje uit op een surfplank Dat klinkt gemakkelijker dan het is: eerst ga je op je buik op de surfplank liggen, armen en benen naast de plank. Je partner staat naast je, en slaat een been over de plank (zoals bij het beklimmen van een paard) en dringt binnen. Zodra de plank stabiel is, kan hij zich ook uitstrekken.

Waarom? “Proberen niet in het water te vallen is een extra uitdaging en extra plezierfactor. Bovendien ligt je zowel op als onder iets hard, waardoor je je ongelofelijk sexy voelt,” jubelt Cosmo. Que?

Maar…: blauwe plekken en een aanval van hyperventilatie lijken ons een waarschijnlijker uitkomt van dit standje. Bovendien is het onmogelijk uit te voeren zonder dat anderen het zien.

Conclusie? Hou het simpel, dat is al lastig genoeg.

Geen opmerkingen: