zondag 3 maart 2013

Pam Mijn vriend heeft een wens.


Laatst kwam mijn man bij me en zij... Pam een goede vriend van me heeft een wens... nou oké laat me maar horen dan Hij wil dat jij samen met hem wijdbeens tegen over elkaar gaan liggen en wil zich al trekkend over je kut klaar maken, alleen dat? ja was het antwoord, jij speelt met je kut en hij met zijn pik, nou ik wist dat hij van mijn geile uit uitspattingen afwist dus ik liet het dan ook gebeuren. Dezelfde middag lag ik dan ook wijdbeens tegen over mijn vent zijn vriend, Een flinke paal werd harder en harder geil vond hij dat om te doen, zijn pik raakte alleen maar mijn klit en kut lippen aan, niks geen pik in mijn spleet alleen maar trekken en spelen met mijn kut, ik moet eerlijk zeggen dat het gewoon super was om te doen, met mijn slette kut spelen en kijken hoe wanneer en hoeveel hij zou gaan spuiten. Leuke manier om mijn zelf klaar te maken hahah.
Het gefriemel aan mijn benen het masseren van mijn kut door middelen van zijn pik en het zien hoe hij zich klaar aan trekken was, maakte me hoerig geil. Mijn ventje was zijn broek inmiddels ook al kwijt en zat zich ook pal neven me af te trekken alles heel gemoedelijk maar verdomd geil. Twee waren er aan het trekken en ik maakte me kut nat van het vingeren. Hier en poef de pik van mijn man ging me mond in de vriend kwijlde zowat van geilheid en zij.... vooral zo door gaan mensen. nou zo gezegd zo gedaan, pijpen er werd getrokken en gevingerd, niet alleen door mijn hoor want de vriend van mijn mand kon het niet laten om met zijn andere hand mijn kut te vingeren, nou is mijn man nogal groot geschapen dus ik kon lekker mijn hoofd steeds in een andere positie leggen en lekker verder pijpen en dat allemaal zonder mijn handen te gebruiken, ging het te hard in mijn mond dan beet ik toch zachtjes op zijn pik haha, ik pakte de pik van geert  ( zo noemen we hem maar even ) en legde die op mijn klit.... lekker zo verder gaan zij ik hem ...oké oké en mzzzz lekker hoor , lekker over mijn klit blijven schuiven he geert... ja ja komt goed, Onder tussen bleef ik mijn man maar pijpen, hij genoot van het gezicht zoals ik daar wijdbeens lag met een lul op mijn klit en een lul in mijn mond, Beide handen pakte ook steeds mijn tieten lekker onderhanden, Ik vond het knap dat geert zijn pik niet mijn kut in duwde, misschien durfde hij niet weet ik veel, hij zij immers ik trek alleen maar aan mijn pik terwijl ik naar je kut kijk. Mooi niet dacht ik die gaat mijn kut binnen, heel eenvoudig wipte ik mijn kont omhoog en zijn paal kwam een stukje mijn kut binnen, duw hem maar verder haar spleet in zij mij man, ze vraagt er om! en hoppa in een stoot diep mijn kut binnen en op die manier beef hij lekker rustig stoten, alles zoals in het begin op een rustige gemoedelijke manier, laten we zeggen dat ik met gevoel en rust geneukt werd, ook niet verkeerd hoor vond het zelfs reuze geil en lekker, slomotion neuken riep mijn man hihi


Steeds na effe gestoten te hebben haalde geert zijn pik uit mijn natte kut en ging dan gewoon verder met het trekken. Draai je eens om zijn mijn man en pijp me dan gerust lekker verder, dus plots hadt geert mijn bolle kont voor zijn pik, maar hij was zo hitsig geworden dat hij me direct rustig verder neukte van achteren lekker kneep hij steeds in mijn ballen mijn man leunde ver naar achteren en neukte lekker mijn mondje, muziekje aan twee lekkere palen mzzz wat wil een vrouw nu nog meer he, Mazzel pik zij geert tegen mijn ventje... geile wijffie heb je ... Effe harder geert zij ik hem en geert luisterde braaf en begon harder te stoten met een sneller tempo zo ja geert lekker hoor ga zo lekker door lekker diep en hard .mmmzzz voel je ballen tegen me kont kletsen. Voordat geert het in de gaten had neukte hij me eigenlijk in plaats van aan zijn paal te trekken.
Ook prima hoor zijn mijn ventje neuk ze maar eens lekker, en jij??? ... vroeg geert nou dit bevalt me prima zo zijn mijn man ... jij neuken ik word gepijpt lekker toch joh en mijn vrouwtje geniet ... en dat deed ik zeer zekers. Hup terug op mijn rug benen wijd en verder met het neuken, nu wist geert het wel hihi, mijn man kwam boven me zitten en duwde uit die positie zijn paal weer terug mijn mond in nu kon ik lekker zijn ballen ook soms in mijn mond nemen, jammie jammie. Geert beukte rustig steeds zijn paal me kut in ik zag dat hij moeite kreeg om niet klaar te komen, hij haalde zijn pik dan terug en liet die dan even rustig op mijn buik liggen en dan gaf ik hem een handje,.... oei oei niet te veel doen  Pamela.... haha hij stond werkelijk op scherp, maar hij zou er toch aan moeten geloven ik wou namelijk klaar komen, het werd dus vingeren en likken door geert en dit steeds even onder breken om dan weer zijn pik in mijn kut te duwen, en mijn man nou die genoot nog steeds en die wou niet neuken, ik ken hem natuurlijk dus ik wist dat ik hem klaar moest pijpen tot het einde. Geert riep maar steeds kan niet langer vol houden ... nog even geert nog even ... want ik stond ook op het punt om te komen, ik zij hem dat als hij klaar zou komen niet moest op houden en mijn klit verder moest bewerken, Had ik maar niets gezegd want pats daar kwamen de geile stralen sperma al over mijn buik en ik ging gewoon door met vingeren en pijpen geert hielp me een handje dus ik kwam ook als een dolle klaar en mijn man hahaha die duwde nog steeds  zijn paal in me mond mijn buik onder het zaad van geert een zowat hijgende geert een Pamela die voldaan was en een man die plots alles over mijn gezicht en tieten spoot want oei oei als die spuiten gaat. Geert keek zijn ogen uit, hij zag een Pamela die werkelijk onder het sperma zat mond gezicht buik tieten en kut dropen van het geil.
Geert zijn wens was uit gekomen met een extra er bij.  ach ik ben de beroerdste ook niet... want genoten heb. Ook na de beurt waren de mannen lief voor me ze begonnen me te strelen en masseren en ik was nog wat geil dus om de beurt gingen ze mijn kut likken en vingeren en dat zorgde al snel weer voor een tweede hoogte punt, Geert wou me weer dekken maar dat liet ik niet toe hahaha. Geert ik weet dat je dit leest ... ik vind je een rustige lieve gozer zoals ik die ook een in mijn kring heb.

1 opmerking:

icqjhonny zei

hmmmmm wat een heerlijk blog weer en wat had die vriend ( geert ) van je ventje een geluk.... en dat laatste zinnetje maakt me weer nieuwsgierig... Maar goed wel fijn dat je zo iemand in je kring heb. En dat je er heerlijk van geniet....