woensdag 31 oktober 2012

Ze is weer thuis Carla, geil feestje gehad


Na een afwezigheid van enkele maanden van Carla was het een heerlijke dag op het moment dat ze weer in Nederland was. We hadden wel contact via de cam maar dat gedoe ( seks ) trekt me echt niet. dat is ook de reden waarom ik als webcam model gestopt ben, ik zie liever in het echt iemand naakt voor me staan ik wil iemand immers kunnen voelen en proeven. Maar goed ik had een klein feestje georganiseerd voor Carla en mij en mijn vent alleen. Toen we lekker knus bij elkaar waren vroeg ik haar of ze al die maanden met niemand seks heeft gehad, haar antwoord was een helder nee. Ze had me al eens verteld dat ze voorlopig alleen maar seks wou met mijn en mijn ventje en ik dacht zo zo die was streng voor haar eigen. Natuurlijk hebben we zitten geilen voor de cam maar dat is toch heel anders dan elkaar echt voelen en proeven zij ze me, en zo dacht ik er ook over. Ze vond het erg jammer dat mijn vent zo lang out is met andere dingen maar dat zijn aanwezigheid haar ook een warm gevoel gaf, want die was natuurlijk ook aanwezig bij het feestje. Na een poosje ge sproken te hebben duwde Carla haar mond op die van mij en er ontstond een heerlijk vrij partij .... ik heb je gemist... zij ze me, ik jou ook lieverd meer dan je zou denken hahah en we schoten beide in een flinke lach bui. Zonder ook maar iets te zeggen begon ze mijn blouse open te maken en mijn tieten sprongen de vrije ruimte in en heerlijk begon ze op mijn tepels te zuigen, mijn tepels werden snoei hard van dat lekkere gelik en gezuig en steeds zocht Carla mijn tong op. Tijdens het vrijen ontdeed Carla zich ook van haar boven kleren en zochten onze tepels elkaar op we draaiden steeds heerlijke rondjes om onze tepels heen, het tong zoenen en elkaars tepel stimuleren maakte ons beide al helemaal gek van geiligheid. Mijn ventje liet ons onze konten omhoog doen zodat hij de rest van onze kleren uit kon doen zodat we na lange tijd weer alle twee Carla en ik helemaal naakt waren en dus niet naakt waren op een flinke afstand. Het vrijen werd alleen maar heftiger en heftiger onze hormonen sloegen nu al behoorlijk op hol. Het was Carla die plots lekker naar beneden schoof mijn benen uit elkaar deed en dus mijn tong in leverde voor mijn kut. Iedere aanraking van haar tong op mijn kut deed me sidderen van genot, het leek wel of ze in dagen niet gedronken had en ze zich te goed wou doen aan mijn kut sappen. Ik ging gauw lang uit op de bank liggen zodat Carla haar heerlijke kut boven mijn gezicht kon houden, nu genoten we beide van elkaars geile natte kutjes, en mijn ventje zat aan zijn machtige paal te rukken, Carla zag dat en zij hem, we komen zo bij je. Mijn tong ging lekker diep in haar geil kutje ik kon die kut wel op vreten van geiligheid en zo dacht Carla ook over mijn kut. We namen echt alle tijd om van elkaar te genieten in allerlei standjes hadden we plezier van elkaar, pfff heerlijk dat ze weer thuis was, Vibrators en een verrukkelijke dildo gingen om beurten steeds diep onze kutjes binnen.
Na ruim drie kwartier spelen was het tijd om mijn ventje wat aandacht te geven, dus we gingen ieder aan een kant van hem zitten en gingen lekker stevig pijpen en spelen met die 23cm harde neuk paal, dat kon gelukkig wel Carla nam uit gebreid haar tijd om mijn vent te verwennen en met haar mond pijpen kan ze echt als een beest al zeg ik het zelf. Maar al gauw daarna kroop ze om hoog sperde haar kut lippen en liet mijn vent haar kut eens grondig door likken. Ik had nu even die paal voor me eigen, ik hou er van om lekker zachtjes in zijn eikel te bijten en dan een vibrator in mijn ventje zijn kont te stoppen en dat deed ik dus ook, hij begon me toch steeds harder te piepen en kreunen dat ik dacht even stoppen en maar weer lekker aan het pijpen gaan.. Carla ging van mijn vent af en bond haar voorbind dildo om haar heen en zij me dat ik liggen moest en Bam! daar ging die voorbind dildo diep mijn kut binnen...ik ga je hard neuken schatje zij ze me.... nou dat was ook wel te merken ook als een diesel zo stevig neukte ze me van voren van achteren steeds die dildo diep mijn kut binnen, klaar komen wou ik niet want dat wilden we op een andere manier doen, Na een poos mocht ik dat voorbind ding omdoen en was het mijn tijd om haar eens even lekker hoerig te neuken. Mijn vent kon er nog net neven gaan liggen dus ze had een heerlijke paal om aan te trekken zodat hij ook het genot weer kon ervaren van haar heerlijke handjes en als ik haar van achteren neukte dan pijpte ze hem toch lekker strak dus wat wouden we nog meer. We moesten even een pauze in lassen want al dat gebeuk gaat er ook in hakken he, even een kleine plas pauze en Carla en ik wouden elkaar lekker zien plassen, ik dacht zo das nog nooit zo gebeurd maar ze wou me graag zien plassen het leek haar wel geil. Ik ging wijdbeens boven het toilet staan en liet mijn plas lekker in het toilet lopen en Carla maar kijken en met mijn tieten spelen hihi. oh oh oh wat geil om te zien zeg zij ze me, jaja nu jij geile meid, Dus Carla begon me toch te plassen zeg tijdens het plassen keek ze me toch zo geil aan en speelde even zelfs met haar klit. Beide lieten we elkaar merken dat dit wel erg geil was om te doen.
Het was tijd om naar de douche te gaan om onze kutjes lekker te wassen en bovendien wouden we elkaar laten klaar komen met de sproeier gericht op onze klit. Carla had een lange vib mee genomen die we beiden tegelijk in onze kutjes konden doen, dus wij wijdbeens tegen over elkaar in het bad met onze benen over de rand met die vib lekker in onze kutjes. Voordat we elkaar lieten klaar komen speelden we zelfs ook nog even met onze geile kutjes zodat onze klitjes lekker groot werden die van mijn was al gauw groot en hard dus meteen de sproeier er op. Carla kwam wat dichter bij hield de sproeier vast en bewoog die over mijn klit terwijl haar andere hand de vib op en neer liet gaan in mijn kut, ik hield mijn kut lippen ver uit elkaar zodat de sproeier geen plekje miste, het duurde dan ook niet lang of ik riep .... ik ga komen!!! .... als een speer ging haar tong over mijn klit en maakte het verder op een heerlijke manier af wow wat kwam ik klaar zo erg dat ik niet in de gaten had dat ik het hoofd van carla wel erg strak tussen me benen hield...meid ik kwam zowat lucht te kort  .... hahahha.. Nu was het Tijd om Carla te laten komen en ik deed dat op de zelfde manier zoals zij dat bij mijn deed het enige verschil was dat deze meid spuitend klaar kwam en alles ging over mijn tieten heen, we bleven nog even over elkaars kutjes wrijven en gingen ons daarna lekker douchen zij waste mijn en ik haar onze kutjes kregen natuurlijk iets meer aandacht dan de rest, maar dat was begrijpelijk he haha. Natuurlijk waren we mijn ventje niet vergeten. Carla ging in haar blootje terug naar beneden en zij kom met die paal en ze begon die paal te pijpen ik kwam er bij en speelde heerlijk met die volle ballen. Hij had nood mijn ventje want tegen dit geweld kon hij niet tegen hij duwde Carla zijn hoofd wat weg ik pakte zijn paal vast en trok hem verder af tot hij klaar kwam, alles ging alla peter north in Carla, haar mondje en ze liet het terug lopen over zijn pik wat een kelderzooi toch hihi. Het was een hele fijne avond met veel geil plezier het was te merken dat ze weer terug was en mogen er nog vele geile momenten met haar komen.

1 opmerking:

jhonny zei

Nou je vriendin Carla mag er zijn hoor... Ik wil graag wel invallen voor je vent hoor zolang die niet kan...