vrijdag 26 januari 2018

Lekker geilen

Aan de telefoon vroeg een geile vent of ik hem van een volle zak af wou helpen, een afspraak was zo een feit. Gee gelul toen hij bij me was gewoon broek naar beneden en naar elkaar kijken toen we totaal naakt waren, wat een hengsten lul had hij me toch tussen zijn benen. Geil sprak hij me toe terwijl hij aan zijn lul sjorde, is het wat? wat een vraag zeg dacht ik, maar natuurlijk is het wat zij ik hem. Ga maar liggen en speel maar met je geile kut Pamela doe maar ik ruk lekker verder . nou oké doen we toch als hij straks maar in mijn hete kut pompt die harde pik. Was even een rare binnenkomer maar zo ging het gelijk in begin, hij was geil wou klaar komen tja mijn kut is ook beschikbaar voor snelle wippen he.Na een poosje genoten te hebben van mijn spel kwam hij naast mijn hoofd zitten en ik mocht aan die heerlijke paal zuigen die inmiddels lekker groot en hard was, diep nam ik zijn pik in mijn mond en zoog aan zijn paal als of die meteen leeg moest, zijn vingers roerde ondertussen lekker mijn klit potjandorie dat deed hij meer dan goed, standje 69 volgde al gauw zodat we lekker aan elkaar zaten zoals het moest mijn mond werd lekker stevig door zijn paal geneukt terwijl hij mijn kut uit likte als of er jam op zat. hij deed dat zo goed dat ik pardoes klaar ging komen, hij merkte dat en ging er nog snel harder tegen aan.

 Meteen nadat ik klaar was gekomen ging hij tussen mijn benen liggen ik plaatste zijn harde pik goed en ik voelde dat ding lekker diep mijn spleet binnen dringen langzaam begon hij me te neuken, heerlijk! Pam wat een heerlijke kut heb je, ja ja de bekende geile woorden passeerde. Mijn benen gingen hoog en wijd de lucht in zodat hij meer ruimte had daar maakte hij gretig gebruik van beide handen gebruikte hij om tijdens het neuken mijn klit te masseren en ik kan jullie verzekeren dat is een ontzettend heerlijk gevoel, en helemaal als mijn klit groot en hard word wat ook het geval was. hij merkte dat en trok zijn pik terug en nam mijn klit in zijn mond en zoog daar subliem aan, meteen ging er een vinger mijn spleet in, en ja ja ik was me al geil en was al klaar gekomen maar hier had ik geen weerstand tegen en warempel daar kwam ik weer, zo erg dat ik zijn hoofd stevig tussen mijn benen klemde zodat hij maar weinig lucht kreeg zoals hij zij hahaha Ik ging lekker op mijn knieën zitten zodat hij me lekker van achteren neuken kon, ach hij mocht me neuken zoals hij dat graag wilde en dat deed hij ook. Al gauw naam hij op zijn knieën plaats voor me leunde at naar achteren en ik mocht hem weer pijpen, maar nu rustiger en met veel gevoel, langzaam gleed steeds zijn lul mijn mond in en langzaam liet ik hem weer er uit glijden, meteen sloot daarna mijn mond zich om zijn eikel om dan heerlijk te zuigen zonder dat mijn mond zijn eikel los liet daar werd hij gek van. ( moet ook ).

 Kruip op me Pam kruip op me. en ik besteeg zijn hengsten lul en bewoog me langzaam op zijn paal oh wat ging hij diep mijn natte spleet binnen. Na dit een poosje gedaan te hebben kroop hij weer tussen mijn benen en begon me weer lekker op de manier te neuken zoals hij begonnen was, dit standje vond hij lekker en hij had een prachtig zicht als zijn paal steeds mijn kut in ging, hij vond dat een onwijs geil gezicht. Verdomd zij hij dit kom ik thuis te kort was de mijne maar zoals jij Pam. Leuk om te horen maar neuk maar lekker door joh neuk me hard en maak me gek speel met mijn spleet zoals je nog nooit gespeeld hebt met een spleet, pomp me gek en geef me je sperma zoveel als je hebt haha. als of hij mijn gedachten hoorde. ... hier komt mijn geil Pam! hij haalde zijn lul uit mijn kut trok even aan zijn lul en ja hoor flinke stralen zaad gingen over mijn kut en buik heen, snel kroop hij weer naar mijn hoofd en ik mocht de rest uit zijn paal zuigen, terwijl hij zijn zaad over mijn buik en kut uiteen smeerde, zijn lul werd slapper en slapper wel jammer want ik wilde nog wel een keer geneukt worden ,aar tja zijn tijd was op, hij moest weer snel naar kantoor, jammer jammer

7 opmerkingen:

Tokes zei

Hmmmm heerlijk weer zeg. Wil ik ook wel eens.

Tokes zei

Anders app maar een keer.....

Joop zei

Heerlijke geile belevenis

Wild Bitch zei

Een geweldige geile ervaring!

Anoniem zei

Ik denk dat ik op de juiste plaats ben gekomen.

Unknown zei

Lekker geil

Loet zei

Geil verhaal weer.Ontvang je nog steeds mannen? Op Twitter is het al een tijdje rustiger zah ij helaas.