dinsdag 20 juni 2017

Willem.

Heet of niet geil ben ik altijd, dit zij ik tegen een man die mij met wensen met mij wou spelen.
En wat zijn die wensen.Nou ik moest naakt op de bank, hij wou dat ik keek als hij zich aftrok, en hij wou klaarkomen op mijn zonnebril, en neuken dan, mzzz dat wist hij nog niet. oké oké wil je best tegemoet komen, het klonk allemaal zo lekker geil dus deze meid ging al gauw overstag ha ha ha.
zo gebeurde het dat ik die dag om 15.15 poedelnaakt op de bank zat en dat Willem, lekker met zijn pik speelde, zoals gezegd ik moest alleen maar toe kijken.Na een poosje friemelen met zijn lul moet ik zeggen dat er een mooi apparaat voor mijn gezicht kaarsrecht omhoog stond.
Willem nam plaats op het salon tafeltje en liet mij eens zien hoe een man zich lekker aftrekt., ik mocht mijn ben en wijd doen hé hé, maar mocht verder niets doen alleen maar kijken, de woorden mooie kut, lekkere spleet, mooie klit, mooie kale kut ect ect, rolden uit zijn mond, tijdens het aftrekken hadden we het over van alles en nog wat, eigenlijk best gezellig op die manier kletsen, nu kreeg ik het seintje om lekker met mijn kut te spelen zoals een vrouw dat graag doet, ik moest hem daarbij wel aan blijven kijken, dus ik ging op de toer zoals ik mij zelf altijd klaar maak, Blijven kijken Pamela...  Benen wijd en trek je kut open Pamela, dat was het volgende, en blijven spelen met je eigen he, mzz Willem maakte er best iets geils van.
Zijn pik was best dik, ik dacht kom op man prop hem eens in mijn mond of kut, maar nee hoor blijven spelen was het advies. nou ja het was iets wat hij graag wou.
Willem werd geiler en geiler, hij kwam op zijn knieën voor me zitten en ik dacht jawel hij gaat me neuken, maar je raad het al nee er werd nog steeds niet geneukt, het was hij met zijn eigen en ik met me zelfs spelen, het enige verschil was nu dat hij met zijn eikel over mijn klit heen ging wrijven, lekker!, dat voelde heerlijk aan, maar zijn paal hield hij uit mijn kut. Lekker Pamela.. vroeg hij me.. jazeker Willem heerlijk om te voelen, Willem genoot werkelijk, eerlijk gezegd had ik zoiets nog nooit mee gemaakt hoe een man zijn eigen spel speelde bij mij, normaal is het het overheerlijke bekende neuk werk wat we allemaal kennen. Willem was bovendien echt lief.
oei nu ging hij een vinger gebruiken om samen met zijn pik mijn klit nog groter en harder te maken, ja ja ik werd langzaam maar zeker iets meer on de watten gelegd.
Hij stond o en zij... pak hem in je mond Pamela, en bam! ik had zijn pik in mijn mond,, zuig me maar lekker en dat deed ik dus echt wel, schijnbaar zo gulzig en strak dat Willen mijn maande om het rustiger aan te doen,Wat een lekkere harde paal om te zuigen zeg, ik mocht zijn ballen likken ik mocht zuigen en voor het trekken niet vergeten alles kwam aan de beurt.
Ga maar liggen Pamela... Ik dacht hij gaat me neuken! nee hoor hij ging eens uit gebreid likken, en hoe. Deze lik beurt komt zeker in mijn top vijf hahaha.
Hij likte me werkelijk naar een andere planeet toe, zelfs zo erg dat ik dus op zijn tong klaar kwam, goed zo meid zij Willem.
Nu ga ik je neuken want heb niet meer zo veel tijd. ( altijd jammer om te horen ). werd van opzij van achteren geneukt. alle bekende standjes kwamen voor bij, steeds harde ging hij pompen. Dat klaar komen op zijn zonnebril werd vervangen door klaar komen op mijn lichaam.Lekker op mijn rug met mijn ben en wijd lag ik, Willem kwam op zijn knietjes voor me zitten en ik zorgde er voor dat zijn paal lekker mijn kut binnen gleed. Aan mijn benen hield hij zich vast, en ik zij hem steeds toe maar laat je gaan, spuit je geil over me heen, geef me je geil. Harder en Harder begon hij te pompen. het hijgen was hoorbaar, hij neukte lekker verdomd lekker.... het komt Pamela!! en hij trok zijn pik uit me kut en het geil spoot lekker over mijn buik een, ik pakte zijn paal vast en trol er zijn laatste druppels uit.Hij propte hem nog eens lekker in mijn mondje terwijl het geil van mijn buik gleed.
De volgende keer gaat het over een bril heem zij Willem, je bent lekker schatje.Een drankje en nog even vlug aan mijn kut voelen en het was klaar.

Geen opmerkingen: