woensdag 7 juni 2017

Mookerheide.

Soms ga ik naar de Mookse-heide en laat ik dat dat via de bekende wegen weten, en hopelijk tref ik dan mannen die stoute geile bedoelingen hebben.
Recent met dat prachtige mooie weer was ik er ook en al snel trof ik daar een man die al hoopte dat hij mij treffen zou.
Ik vertelde hem wel dat er zo maar eens meer mannen zouden kunnen komen, maar daar had hij als het zo mocht zijn geen problemen mee. Hij was geil boter geil hij stond zowat te trillen op zijn benen, ik liep naar hem toe en legde mijn hand op zijn broek waar zijn pik zich bevond en begon daar lekker te wrijven, mijn kut had hij ook onmiddellijk te pakken en zo stonden we lekker elkaar flink op te geilen
Zijn bult werd groter en groter, mijn broek was inmiddels al uit en zijn vingers gingen lekker over mijn natte kut heen.. Met enigszins wat moeite lukte het mij om zijn knoop van zijn broek los te krijgen en zijn broek ging dan ook meteen naar beneden toen de knoop los was, ik verwachte een flinke pik en mijn verwachting was ook terecht want wat een knoert sprong er uit zijn slip zeg.. gauw naar beneden en pijpen maar, diep en strak nam ik zijn paal in mijn mond en al vlug lag ik samen met hem op de grond in het standje 69. regelmatig ging mijn telefoon door middel van een app. of ik er al was. ja was mijn antwoord dan, en maakte duidelijk waar.
Standje 69 maakte me gek, lekker zuigen op zijn grote paal en tevens werd mijn klit lekker gezogen door hem en zo gingen we nog wel even door, kutje likken deed hij graag. Maar oké geen gelul want die paal moest mijn kut binnen en wel snel!
Maar eerst draaide ik me weg van hem zodat ik die knoert van een pik alleen zuigen kon, want hij was verrukkelijk die paal, man lief appte tussen door of ik er al was, dus wie weet kwam hij ook lekker wippen.
Nu werd het tid om die paal mijn kut binnen te krijgen en dat was niet voor dovemans oren bestemd, ik ging lekker wijdbeens op mijn rug liggen met mijn benen lekker hoog op getrokken, en zijn paal verdween lekker rustig diep mijn geile kut binnen. wat was hij hard en groot zeg lekker!!!. hij begon lekker te pompen en genot met volle teugen. regelmatig liet hij zijn pik uit mijn kut komen kwam boven me hangen zodat ik mijn eigen sappen kon proeven en lekker even aan zijn pik kon sjorren en die verdween dan weer terug mijn spleet in.
He he gevonden hoorde we en ja hoor iemand die mijn app gelezen had was gekomen op mijn bericht, Hij stelde zich voor aan de ander en knielde meteen naast me neer nu had ik een pik in mijn kut en mond zalig!, geil die grote pik in je kut Pam geil hoor, dat maakt mij nog geiler om je kut te zien geneukt te worden zij hij me, kreunend zij ik hem terug ja he. Zijn pik was inmiddels lekker hard door dat zuigen van me. en ik zij duw hem er van achteren maar lekker in en neuk me. die andere met die grote paal kwam voor me zitten en ik mocht hem weer pijpen.
Hoi schatje. en wie was daar ha ha ha ventje lief. gaat lekker zo he geil ding. en zo had ik plots drie pikken ter beschikking, toen man lief zijn paal liet zien was het zo van ai die is groot, ik moest lachen want hij zij tegen die andere kerels.. sorry kan er ook niks aan doen. Man lief ging op zijn rug liggen en trok zich zelf hard, want die word al stijf als hij me bezig ziet. Kom op mijn lul zitten Pam en dat deed ik ook, terwijl die andere voor me gingen staan en zich lekker lieten pijpen, ramde hij snoeihard zijn pik diep binnen in me en die twee andere maar kijken zo geil vonden die dat.
Alle drie moesten ze me nu van achteren nemen om beurten, ik wou dat graag en dat gebeurde dan ook, paar minuten mij van achteren neuken en dan hup de volgende, als toetje na een gegeven moment mocht hij direct na het van achteren neuken voor mij komen staan en pijpte ik lekker verder, en zo ging men lekker rond
Ik werd daarna snoei hard door alle drie van voren genomen steeds kroop men om beurten tussen mijn benen en ging er een lul mijn spleet binnen, die gozer die het laatst kwam had het niet meer hij trok zijn pik terug en spoot al zijn zaad over mijn buik heen, hij bedankte me en bleef nog even kijken en weg was hij.Nu had ik twee grote pikken nog. Man lief op de grond en ik er bovenop, liet me zakken naar achteren en zij tegen die andere ... stop je paal ook in mijn kut, en zo had ik twee grote piemels in mijn spleet oh oh oh wat zalig. De gozer had de ruimte om mijn klit te masseren en dat deed hij dan ook, dus ik had twee pikken in mijn kut, mijn klit werd onder handen genomen en dat betekent dus klaarkomen! ik kwam onwijs zalig klaar op die twee pikken niet meer normaal. die gozer wou ook klaar komen en dat deed hij over mijn tieten heen, daarna vlug even terug mijn kut in totdat zijn paal slap was. flink wat zoenen gekregen en weg was hij.
Nu was ik nog alleen met man lief. die neukte me gewoon door zo geil als hij was.maar ook bij hem rak het moment aan dat hij het niet langer houden kon, en hij mocht in mijn mondje klaar komen, veel zaad ging er in mijn mondje.
We bleven nog lekker na geilen, en ja dat is vragen om weer een harde pik bij hem, dus arme ik ha ha . om een lang verhaal kort te maken hij neukte me van alle kanten weer en hij kwam klaar in mijn hete kut.. Hup aan kleden alle bij dus, wil ik weg lopen ging mijn telefoon of ik er nog was. dus toch maar even blijven. ik was kapot maar gelukkig wou hij een pijp beurt en dat deed ik even voor hem. al zijn zaad in mijn  gezicht.op het einde.Was rete gezellig en toch vier pikken mogen doen ontploffen. Van twee kerels kreeg ik een app dat het lekker geil was en ze mijn bleven volgen. wie weet weer een volgende keer he heren.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ik zou graag eens van de partij willen zijn op de mookerheide de volgende keer.....xxx

Anoniem zei

Zo wil ik jou ook wel eens tegenkomen...
Hoe kan ik dat regelen?

Remko.

Pamela smits zei

Via mijn blog maak ik voortaan kenbaar waar ik me eens lekker laat nemen

Jhonny zei

Helaas geen appje gehad. Misschien de volgende keer. Zullen best nog "hete" dagen volgen...

Pamela smits zei

hoi jhonny

ik heb je er voortaan bij staan, was je helemaal vergeten hahaha

Anoniem zei

als je mij uitnodigd kan het nog druk worden...als je nog geen keuze genoeg hebt...! Sem