zaterdag 30 juli 2016

Korte belevenis Groesbeek.

Mijn telefoon ging in de bossen van Groesbeek , Hoi Pam waar ben je heb je blog gelezen dat je in Groesbeek bent, klopt inderdaad zij ik dus ik vertelde hem waar ik stond, en warempel er kwam inderdaad iemand op me af. Al gauw was het .... ik woon hier vlak bij wil je mee? lekker even neuken als je wil heb weinig tijd maar wil je even neuken, ben een groot fan van je blog.... nou dat was niet moeilijk voor me he, we waren inderdaad binnen 10 minuten bij hem thuis en wat woonde hij mooi! een uitzicht waar je u tegen zegt.
Ik nam plaats op zijn schoot en meteen ging me rok omhoog...inderdaad slip loos zij hij ...hahaha. meteen begon hij lekker met mijn kut te spelen ik liet me wat achter over glijden en zijn vinger verdween lekker mijn natte kut binnen.Na een aantal minuten ontdeed ik hem van zijn kleren en begon die heerlijke harde paal eens lekker te pijpen en hij genoot er van want het was al gauw een gekreun van jewelste van hem.( altijd geil om te horen.) ik was echt erg erg geil dus speelde hard met mijn eigen kut tijdens het pijpen.Hup liggen moest ik en boem zijn paal in mijn geile spleetr meteen als een woeste stier begon hij me te neuken. ja ja weinig tijd hihi. hij  neukte me zijlings van achteren ik boven op hem standje 69 ect ect..
Ik lag inmiddels weer op mijn rug met zijn paal diep in mijn kut, hij haalde hem er uit en begon lekker tegen mijn kut en klit aan te slaan met zijn paal, ik kwam spuitend klaar, ik kom het gewoon niet meer houden, hij wou spelen met mijn klit maar die was te gevoelig dus dan maar weer zijn paal mijn kut in.en verder knallen. Ik ging op mijn handen en knieën zitten hij kwam voor me zitten en ik ging weer heerlijk pijpen..mzzz mondje neuken zij hij, maar al gauw wou hij me toch weer van achteren neuken..mondje neuken doen we zo weer want zo wil ik dadelijk ook klaar komen... prima hoor zij ik hem.. nu ging ik lekker boven op hem zitten heerlijk leunde ik achter over zodat zijn paal diep mijn vochtige spleet binnen drong en zo pompte ik lekker op en neer, Maar ja helaas de tijd he, hij wou klaar komen. Dus ik op mijn handen en knieën en het mondje neuken begon, en ook vlot daarna ging zijn kwak sperma over mijn gezicht en tieten, gauw nog even mijn kut binnen tot dat zijn paal totaal slap was. al bij al duurde het een half uurtje maar wel een lekker geil hoerig half uurtje!

Waren er nog anderen gekomen. ja hoor die waren er een faker,  en bij twee heb ik ze alleen maar buiten in de bossen af getrokken tot ze klaar kwamen een handjob dus, en eentje die wou wel maar voelde zich niet lekker bij het idee neuken in de buiten lucht en de kans dat men betrapt werd maar hij gaf me een kusje en een bos bloemen....

1 opmerking:

Rene zei

had ik moeten weten