woensdag 13 november 2013

Neuken met een film als voorbeeld

Een video uit zoeken en dan mijn zo willen neuken is best wel geinig , inmiddels zijn er al twee met een dergelijk verzoek geweest eentje zoals in de video hier boven en een blow job tot het einde.
Mijn belevenis gaat is echter die van het neuken nou ja het was volgens mijn meer dolle pret en neuken hahaha.
 
Ik was benieuwd wat voor een film Rik mee had genomen en daar zou ik dus al snel achter komen, wat ik wel al snel zag was een flesje olie en dat maakte me al nieuwsgierig. Terwijl rik met de laptop aan klooien was om het filmpje te zoeken ontdeed ik me al van mijn kleren en lag lekker naakt toe te kijken, wacht effe zij rik en ook zijn kleren gingen van zijn lijf en meteen verder zoeken, lekker hoor die zwiepende paal voor mijn neus dus lekker meteen voelen aan dat ding. Eindelijk stond het filmpje er op en al snel wist ik waar die olie voor diende mijn tieten kregen een heerlijk massage mzzzz. Alleen al door mijn tieten te masseren begon rik zijn pik al lekker een groter formaat aan te nemen en dat zag er heerlijk uit een pik met een heerlijk bochtje zoals ik dat noem. Na een heerlijke massage van mijn tieten was het rik zijn pik die tussen mijn tieten ging,... lekker tieten neuken Pamela ... ja kom op rik stoot hem er maar lekker tussen door ....steeds als zijn pik om hoog gleed maakte ik mijn mondje open zodat zijn paal lekker mijn mondje in gleed, soms ging zijn pik tussen mijn tieten vandaag en pijpte ik hem lekker langer, harder en harder werd zijn pik.
Rik kwam lekker langs me liggen deed wat olie over mijn kut en begon deze ook heerlijk te masseren, oog voor de film was er weinig maar wat rik deed kwam wel voor van wat ik op ving. Knetter gek werd ik toen rik mijn kut onder handde nam brrrr wat een genot zeg mijn klit was de pineut want die werd groter en harder en dan steeds drie vingers mijn sleet in mzz lekker geil hoor. Mijn tieten werden lekker gelikt en heerlijk zoemen mocht ook niet ontbreken bijna alle intieme plekjes werden onder handen genomen. Mijn lichaam schreeuwde zowat om klaar te willen komen maar ik wou nog niet het was vooral het genieten wat ik vast wou houden.
Na een poosje stevig te zijn gevingerd ging rik langs me liggen ik schoof wat om hoog en zijn pik verdween lekker diep in mijn spleet, stevig hield rik mijn tieten vast en begon kei hard te pompen in mijn kut ik lag in een positie zodat ik zelfs mijn gladde kut van die olie lekker verder kon masseren, genieten was het! benen gingen wijd uit elkaar zodat rik alle ruimte had om zijn flinke paal dieper en dieper mijn kut kon in stoten. Regelmatig wipte rik zijn kromme pik mijn kut uit en legde deze precies op mijn klit ik legde er een hand boven op zodat zijn paal bleef liggen en rik ging heerlijk op en neer op deze manier masseerde hij mijn klit door middel van zijn pik. ( mochten er andere vrouwen deze blog volgen, het is een echte aanrader ) steunend op mijn ellebogen bekeek ik het heerlijke neuk werk. Rik haalde zijn paal uit me kut ging op zijn rug liggen en ik kroop met mijn rug naar hem toe op zijn paal lekker achter over leunend knalde rik zijn paal weer diep mijn natte spleet binnen, alles kon ik volgen omdat ik me eigen kon zien in een grote spiegel dat maakte het alleen maar geiler. Rik ging helemaal los en neukte me werkelijk snoei hard op een gegeven moment op zijn hondjes, standje 69 alle standjes kwamen aan bod, een stoel; het bankje werkelijk alles wou hij proberen, op de rand van het bankje deed ik mijn benen zo wijd als ik maar kon en bam daar propte hij zijn harde speer mijn kut weer binnen mijn tieten weren weer vast gehouden en als een konijn zp vlug neukte hij me weer verder alleen kon ik me deze keer echt niet meer in houden en ik kwam dan ook schokkend en piepend klaar, onverstoorbaar beukte rik verder. Pamela ik ga tussen je tieten komen doe maar geile beer doe maar. Rik legde zijn paal tussen me tieten terwijl ik mijn tieten om zijn pik klemde en hij begon lekker rustig te stoten, steeds sneller en sneller en toen .... ik kom ....mondje open! ... en hopla een aantal flinke stralen sperma kwamen in mijn mond en over mijn gezicht heen wat een heerlijke spuiter. Uit geput lagen we op het bed naast elkaar maar het was rik die de olie weer pakte en mijn kut in wreef en weer heerlijk begon te masseren hij bleef door gaan tot ik weer een hoogte punt bereikte pfff tiet en kut massage geven kon deze rik wel hoor. Ik dacht hij bij mij ik bij hem dus een kwak olie over zijn pik en trekken maar en stijf dat zijn pik weer werd zeg haha en ook rik perste het zaad uit zijn paal en als toetje likte ik zijn pik brandschoon. Heerlijk voldaan en na een douche beurt namen we afscheid van elkaar het was het bezoek dubbel en dwars waard volgens rik en voor herhaling vatbaar, Nou rik je bent van harte welkom en het zal me benieuwen welke film er dan op de rol staat, ook al hebben we van jou uit gekozen film niet veel gezien hahahha

1 opmerking:

jhonny zei

hmmm wat een heerlijke blog weer... Wordt weer eens tijd dat ik van je heerlijke spleet kom genieten... hopelijk tot snel....