donderdag 6 juni 2013

Wat was ze lekker en geil.

Een potje neuken met een meid nou daar is niks mis mee he het is juist eens een keer iets anders op zijn tijd. Ik lag van de week dan ook heerlijk te neuken met een jonge meid die wat meer wou dan alleen maar dat vinger werk, ach ze had wel eens een vriend maar daar wou ze eigenlijk nog helemaal niet aan ook niet louter en alleen maar om te neuken. Daarom des te mooier dat ze via een advertentie reageerde lekker toch!
Omdat het haar eerste keer was met een andere vrouw deed k het gewoon lekker rustig aan.
De kleren gingen na een poosje uit en ze was zelfs nog sneller dan mij haha wat een heerlijke griet om te zien , heerlijke stevige tieten en een kale kut die er wezen mag terwijl ik me verder ontdeed van mijn kleren zette ze een voet op een stoel en begon haar terwijl ik me verder ontdeed van me kleren haar kut lekker te vingeren, ze was een beetje ongeduldig leek het wel. Wat lekker een vollere vrouw zij Ana toen ik ook helemaal naakt was, ik kroop dichter bij en deed ook wat zij deed bij haar zelf, lekker eerst zelf met je kut spelen, maar al gauw hadden we elkaars kut vast en vingerde we lekker elkaars kut, Wijdbeens gingen we tegen over elkaar liggen zodat we elkaar goed konden zien , maar mijn teen had er zin in dus die zat al gauw tegen Ana haar kut aan jaja ze liet haar gaan. Ana kroop tussen mijn benen en ging op zoek naar mijn klit haar warme tong deed het meer dan geweldig want mijn kit werd erg dik door haar gelik, het was op geen enkele manier te merken dat dit haar eerste keer was, later zou ze me zeggen dat dit kwam omdat ik een gevoel van vertrouwen gaf. Onder tussen spoorde ik haar lekker aan met wat ze mocht doen en wat ik lekker vond en dat deed deze geile donder dan ook met volle overgave, mijn tong in je kut? vroeg ze ja hoor meid doe maar brrrr wat een genot. Al gauw lagen we in het heerlijke standje 69 elkaar kut te likken en het gekreun bleef niet achter, ze wipte een vibrator voor de dag en gaf die aan mij en die verdween dan ook meteen in haar kutje ik kon van achteren tussen haar benen prima bij haar klit dus ze ontplofte dan ook eigenlijk al meteen hihi wat ging Ana te keer. Mijn eerste keer dat ik door een vrouw word klaar gemaakt stamelde ze er uit, och god lekker ding toch en ik begon haar te knuffelen als of het een teddy beer was, lekker spelend met haar tieten een heerlijke vrij partij was het gevolg wat een geile schoonheid toch.
Ik Pakte mijn speelgoed , een heerlijke lange dildo die we in elkaars kut stopte en rijen maar mzzzz een lekker heet gezicht om te zien, De kut lippen van Ana gingen lekker wijd uit elkaar want zoals ze zij, wow die dildo is dik zeg ja Ana neuk je lekker meid  zij ik haar, Hoe wil jij klaar komen Pamela? vroeg ze me. Nou zet die vib op mijn klit en pak een dildo en neuk me zo maar lekker klaar meid hhihi, maar eerst ede we lekker veel andere geile dingen, ze wist veel omdat ze vaak porno films keek en al die dingen deed ze of probeerde ze met me, heerlijk dat uit proberen, ik liet ze dan ook bewust heen doen bijna niets was ons te gek onder tussen werd ik geiler en geiler.
We waren al ruim een uur bezig en het werd tijd dat ik nu eens lekker klaar ging komen, hadt het al veel te lang uit gesteld, dus benen wijd vib op mijn klit en dildo diep in mijn natte kut en genieten maar Met veel gevoel liet Ana me klaar komen als een granaat, Mamamia wat een ontlading, Gauw trok ze alles uit me kut en zette haar kut op mijn gezicht en haar tong ging  tussen mijn benen en ze likte me toch zeg  als of ze een hondje was jeetje wat was ik klaar gekomen zeg. Gauw onder de douche aldaar liet ze me zien hoe ze haar ook wel eens klaar maakte jaja de sproeier de meid was zo hitsig dat ze wou dat ik zag hoe ze klaar kwam door de sproeier dat duur de niet lang hoor haar hormonen gierde als een speer door haar lichaam want aiai wat kwam ze weer klaar zeg, Uitbundig was we elkaars kut nog eens en met flinke tegen zin moesten we helaas een eind maken aan dit lekkers want tsja andere dingen riepen he, we hadden volgens mij de hele dag wel kunnen neuken met elkaar, onder het aankleden maakte we afspraken voor de volgende keer met iets wat minder tijds druk hahaha

Voor haar de eerste keer met een andere vrouw, voor mijn was het genieten 

1 opmerking:

jhonny zei

Zo dat was inderdaad een heerlijke date zo te lezen....