vrijdag 11 januari 2013

Ochtend geil met een Turkse pik op de WC


Men heeft wel eens van die dagen dat je echt ontzettend geil bent en maar een ding wil! klaarkomen!!. Nu zo een moment hadt ik vanmorgen ik wou seks want ik wou klaarkomen, maar ja ik was niet thuis en was in een groot warenhuis. Normaal doe ik zoiets nooit maar vandaag zocht ik een toilet op om me eens lekker daar klaar te vingeren dus vingeren maar, leuk en geil maar wou iets meer hoe kan ik nou laten merken dat ik geil ben en een lul wil voelen ook al is het maar voor even, even in de zin van snel een geile wip, niet bij iemand thuis maar gauw even hier een lul voelen in mijn kut en mond. Dacht ik ga gewoon in het restaurant zitten en ik zie wel.... je weet immers maar nooit he .... gespannen als ik was ging ik zitten kop koffie met lekkers er bij, maar na een poosje hadt ik zoiets van ... dit wordt niks.... en vlak voor ik eigenlijk wou gaan komt er een Turkse man neven me zitten ik schat hem een jaar of 40 tsja en die gaan vaak zo van ...jij alleen ... man ook hier... ect ect  dus ik lulde er maar op los zo van.... als je je man nodig hebt is ie er niet ...heb ergens zin in .... en dat ...heb ergens zin in sloeg aan bij die man .... jij zin in koffie of anders ....nou koffie zekers anders ook hihi .....Plots zij de man ... heb je ooit een Turkse man gehad .... euhhhh nee zij ik hem .... hij ging verder met vragen stellen en de belangrijkste zin kwam of ik zin had in een Turkse man, ik dacht even kijken of we op de zelfde golf lengte zitten , niet dat hij dacht dat ik een huwelijks partner zocht of zo haha. Maar al gauw was het jij wil dus een Turkse lul proeven/voelen hehe het ijs was gebroken en ik maakte hem duidelijk dat ik nog nooit een Turkse lul gevoeld of geproefd hadt en natuurlijk wou hij me daar kennis mee laten maken, toen ik hem duidelijk maakte hier op een wc werd hij even stil, maar geilheid deed hem in stemmen.
 
Gauw op weg naar de Dames wc , gelukkig geen volk toilet juf was er niet en netjes geld op bordje gelegd, hup de wc op , best wel ruim moet ik zeggen. Hij ging op de wc staan broek helemaal uit en zijn lul en best wel een mooie hoor lekker dik besneden en een kleine 20 cm lang schatte ik. Als een magneet zoog ik zijn lul naar binnen, lekker mijn mondje in, sttttt liet ik hem horen want oh oh ze zouden ons eens horen. Na zijn pik knal hard gepijpt te hebben ging wijdbeens op de wc zitten en duwde zijn gezicht tussen mijn benen.... likken vent dacht ik hihi... .en braaf deed hij dat ook, al gauw duwde hij zijn paal tussen mijn kut lippen en begon gelukkig meteen in een hoog tempo mijn kut te neuken wow neuken kon hij echt wel haha, gauw mijn kot naar hem toe om me van achteren te neuken, zij hij me jij een hoer? ik zij niks maar hij mocht denken wat hij wou... Turkse lul lekker? .... jij hete kut ... ik neuk jou hard .... ect ect jeetje dat wond me op zeg gauw weer pijpen, onder het pijpen ging mijn boven stuk uit zodat hij mijn tieten kon melken mzzzz. Dit na een poosje gedaan te hebben nam ik weer wijdbeens plaats op de wc... en zij hem neuk me klaar en spuit me onder .. tijdens het neuken vingerde ik me geweldig klaar hij voelde dat aan zijn pik zij hij nou joh dat waren mijn kut sappen ...zelfs spoot hij vlak daarna al zijn zaad over mijn tieten en buik. Gauw schoon maken met het wc papier en ik ging als eerste de wc uit om te kijken of hij ook kon gaan en weg waren we, ik kreeg nog koffie aan geboden maar bedankte hem daarvoor,.
Voor het eerst in mijn leven een Turkse lul gevoeld en geproefd en heb daar geen spijt van , voor het eerst in mijn leven doel bewust een neuk beurt bewust laten plaats vinden en geen spijt van, juist geil en spannend.
We konden betrapt worden maar dat maakte het juist alleen maar spannender en geiler het geeft een speciale kick aan de daad, Thuis nog lekker gedoucht en mijn ventje kroop nog eens over mijn heen.

1 opmerking:

jhonny zei

waarom heb ik dat geluk nou niet dat ik je tegen kom in rest. of kroegje... Maar goed kom snel weer keer langs hoor.. krijg wel weer zin na lezen van al die verhalen..