woensdag 14 december 2016

Date met een eenzame geile vrouw.

Nou het heeft lang geduurd meer hier is mijn belevenis met een vrouw.

Suus kende ik al langer, we hebben ooit eens aan partner ruil gedaan en eigenlijk altijd wel contact met elkaar gehouden.
Suus is al langer gescheiden en vond het prima zo maar ook bij Suus jeukt het soms op een plaats die ze niet kan weerstaan hahaha, dus op een gegeven moment vroeg ze of ik lekker met haar wou neuken tja dat is voor mijn geen enkel probleem hé. we spraken bij haar thuis af., Suus wist dat ik graag naak rondloop en dat was dus meteen het eerste wat ze zij... zullen we ons lekker naakt bewegen in huis vroeg ze me. Ik was werkelijk nog geen 5 minuten binnen en we zaten al lekker naakt langs elkaar,kopje koffie er bij en elkaar de dit en datjes vertellen, onder tussen legde ik mijn hand op de binnenkant van Suus haar dij en begon daar lekker te kriebelen. Ik zette mijn kop koffie op de tafel pakte haar dij weer en legde mijn hoofd tegen haar verrukkelijke borst aan en begon  lekker haar tepel te zuigen als of ik een kind was, haar benen gingen wijder zodat mijn vingers naar haar kutje konden, haar vingers zaten ook al die van mij we waren begonnen om elkaar heerlijk te verwennen. Ik wipte mij overeind en ging boven haar staan, lik mijn spleet maar lekker Suus doe maar lekker met je tong mijn kut in Suus. en Suus deed dat met volle overgave, mijn klit liet ze niet met rust en ik kreeg het al gauw lekker warm van binnen.

maar Suus wou natuurlijk ook dat ik haar mooie kale kut likte dus we gingen al gauw over naar standje 69 en het likken ging met volle overgave verder. Verdomd zij Suus wat geil en wat heb ik dit gemist. Ik vroeg haar heb je echt al die tijd niet meer geneukt dan ... nee zij ze alleen zelf met mijn kut gespeeld filmpje erbij en ik maakte me klaar... ach arm ding zij ik haar en we gingen weer lekker door met het elkaar geil maken en dat waren we snel hoor hihi. Heerlijk likte we elkaar door en door en stopte ook onze vingers lekker in elkaars kut, wacht zij Suus en ze stond op en pakte twee heerlijke dildo,s en we gingen gauw weer verder maar dan wel met een dildo in de buurt mzzz, likken en meteen die dildo ver in onze geile kutjes en dit hielden we echt een behoorlijke poos vol, zo net steeds tegen de grens aan van het klaar komen en dat is echt een machtig geil gevoel, het bij horende gekreun was er dan ook, Suus heeft echt van die mooie groten tieten dus daar speelde ik uitvoerig mee, een lul daar tussen zou niet misstaan hebben, potjandorie wat was Suus geil haar kut liep zowat leeg dus ik had wat kut sappen weg te werken. Hop en daar ging Suus op mijn gezicht zitten zodat ik haar kon neuken met mijn tong en afwisselend met die grote dikke dildo en natuurlijk ging dat bij mij ook zo wat was ze goed met haar tong en dildo pfff hard en diep verdween die dildo steeds mijn kut binnen.

Even een pauze hoor want we waren elkaar flink aan het afmatten, lekker verse koffie kwam er uit het apparaat en we gingen naar de keuken om daar even lekker te gaan zitten, maar terwijl ik rustig aan mijn koffie zat wipte Suus zich met haar kont op het aanrecht deed haar benen wijd trok haar schaamlippen uit elkaar en zij.... drink mijn kut sappen maar Pam... en dat deed ik met alle plezier maar nu kon ik ook lekker haar grote tieten beter bij hihi, Suus een prachtig geil lichaam heb je!...
Ok de dildo mocht niet ontbreken maar ik heb een verassing voor je Pam zij Suus me. ze trok de lade open en wat kwam daar uit..juist ja een voorbind lul. jeetje zij ik heb je dat niet eerder kunnen vertellen, ik deed dat ding gauw om en begon haar op de aanrecht te neuken, haar mooie kut lippen gingen lekker uit elkaar toen die knoeperd van een lul in haar kut verdween, stoten en haar klit bewerken oei oei wat piepte ze van genot, Gauw ging ze van de aanrecht af eb ging lekker krom staan voor me en als een hengst bereed ik haar van achteren haar tieten gingen echt flink hard op en neer, op de stoel op de grond weer op het aanrecht ik neukte haar echt de hele keuken door zowat, wat was die Suus geil zeg het was te merken dat ze al langer droog stond.

Natuurlijk werd ik ook helemaal suf geneukt door Suus maar Suus gebruikte haar genots- eitjes bij mij op mijn klit, ik kan jullie verzekeren dat je dan door het plafond heen gaat van geiligheid, ook ik werd de keuken rond geneukt door Suus. Na weer een kleine pauze gingen we naar boven nee nee niet op het bed maar we gingen samen het bad in en daar zaten we wijdbeens tegen over elkaar haha
we hadden afgesproken dat we elkaar klaar zouden maken door middel van de sproeier op onze klit te laten sproeien. Eerst was ik aan de beurt en om een lang verhaal kort te houden het volgende... ik kwam al schokkend klaar binnen een minuut!! oepsss en oei oei wat was die hard zeg het water klotste gewoon uit het bad mijn lichaam gilde zowat ik dacht dat ik van binnen gewoon ontplofte heb vaak een orgasme maar deze staat in de top vijf van de hardste pfff.
En Suus nou die ging als volgt een dildo in haar kut de sproeier richtte ik op haar klit en Suus speelde dan zelf met haar harde grote klit en die kwam echt gillend klaar, als de buren dat niet gehoord hebben dan mag dat een wonder heten.We gingen daarna naar beneden en bleven lekker lang tegen elkaar aan liggen dit was gewoon echt rete geil en een zeer geslaagde date geweest. de tweede kerstdag ontmoeten we elkaar weer, Suus wist me te vertellen dt ze voorlopig geen man nodig had, ik verheug me er nu al op en ben heel erg benieuwd wat mijn ventje er van gaat vinden want die is de tweede kerstdag ook thuis haha, of Suus moet dan toch zin hebben in een echte grote dikke spuitende lul... word dus vervolgd hahaha....

3 opmerkingen:

Maccie zei

Als Suus ook een echte vent zou willen, ik ben beschikbaar hoor. Leuk en opwindend verhaal weer. Zat er dus al een tijdje op te wachten, net als anderen blijkbaar.

Anoniem zei

Hoe kan ik een afspraak met je maken

Pamela zei

Je kunt mailen naar geile-huisvrouw@live.nl