donderdag 31 december 2015

BESTE WENSEN

       
            Ik wens al mijn volgers
              een heerlijk gezond en bovendien 
                             een geil 2016



donderdag 3 december 2015

twintig minuten ....

Tot Twee keer toe belde mijn date op dat het wat later zou worden, ik ging inmiddels er vanuit dat hij niet komen zou, voor de derde keer ging de telefoon... Ik ben in je straat maak maar open geil vrouwtje zo klonk het door de telefoon .. he he hij kwam dan toch.
Hij wou graag koffie dus ik bewoog me naar de keuken waar hij al meteen aan mijn billen en tieten zat, in mijn oor zij hij...ik ben dol op maar een enkel standje vandaag met jou. Oeps dacht ik in mijn eigen wat zou dat dan weer wezen.
De koffie smaakte heerlijk en toen het op was ging ik eens lekker met mijn kont op het salontafeltje zitten, Rik stond voor me dus ik maakte maar gelijk zijn knoop van zijn broek los ritste zijn gulp open voelde eerst eens hoe het in zijn slip was, mzzz voelde groot en al behoorlijk aan! en trok zijn slip dan ook naar beneden... jeetje dacht ik... want er sprong echt een behoorlijk stuk geil neukvlees de ruimte in .... en vroeg Rik... hoe bevalt hij.... ja hij ziet er echt flink en mooi uit hoor, lekker dik en mooi versierd met dikke bloedaders... en hop plots zat zijn dikke lul in mijn mond. Mijn mond beviel hem denk ik want tijdens het pijpen groeide zijn paal als maar naar een groter en dikker formaat, en een balzak dat mijnheer had pfff echt een hang zak waar je lekker mee kon spelen het waren net ballen van een koek koek klok hahaha.
Na een poos mocht ik lekker wijdbeens op het tafeltje gaan liggen en Rik begon me als een wilde te likken heerlijk deed hij dat mijn klit was zijn favoriet wat dat gevoelig dingetje moest er echt aan geloven, ik kwam dan ook na een 10 tal minuten likken klaar veel te vroeg natuurlijk maar oké kan gebeuren hé, eerlijk is eerlijk hij kon likken als de beste.

Weer even zijn pik pijpen en plat ging ik daarna op mijn rug liggen, zijn favoriet standje zou komen het was gewoon wijdbeens liggen zodat hij alle ruimte voor zijn paal had. Als een magneet trok mijn kut zijn pik zowat naar binnen...heerlijk!!!. Tijdens het pompen keek hij steeds naar zijn paal hoe die mijn kut binnen drong daar geilde hij onwijs op zoals rik zij het tempo verschilde steeds dan snel dan langzamer dan een beetje diep mijn kut in dan heel diep tot helemaal. Tijdens het pompen masseerde hij ook steeds mijn klit een heerlijk gevoel maakte zich weer meester over mijn lichaam, hij neukte echt stevig maar ook net zo lekker, zijn lul bewoog hij alle kanten op in mijn kut zonder zijn lul uit het oog te verliezen zelf zijn lichaam deed mee, duurt niet meer lang duurt niet meer lang riep hij steeds naar me... als hij dacht te komen trok hij zijn pik terug uit mijn kut en kneep dan flink net onder zijn kop van zijn lul wachtte hij even en stopte het dan weer terug mijn kut in.\
Ook kwam hij steeds even boven mij hangen zodat hij mijn mondje neuken kon en dan weer gauw mijn spleet in.

Ik merkte aan hem dat hij spoedig klaar zou komen, want zijn ademhaling werd zwaarder hij pakte me steeds steviger vast en riep daarbij steeds... ik ga spuiten,, dadelijk... ik ga spuiten dadelijk...en ja hoor hij haalde zijn pik uit mijn kut kneep in zijn lul, ik moest mijn benen wijd houden en iets wat met mijn hoofd omhoog komen zodat ik alles kon zien... en wow wel 7 stralen zaad vlogen over me heen zelfs twee stralen in mijn gezicht de rest van zijn dik zaad verdween over mijn lichaam helemaal onder zijn sperma zat ik ..jeetje die kon echt veel spuiten!
Klaar komen deed ik niet meer want dat deed ik die avond zelfs heerlijk in bad denkend aan zijn flinke paal
En Rik nou die stuurde mijn het volgend berichtje  .. Je was lekker!! en je hebt een heerlijke kut.. vanavond weer? hahaha. Nee geintje zij hij binnenkort hoor je meer van me.