zondag 21 juni 2015

Met recht een zeer snel vluggertje.

Gisteravond belde iemand aan, stond er een kerel ie ik al langer kende en die ook wel vaker van me genoten had aan de deur. Kort en bondig kwam het er op neer of hij zijn pik leeg kon maken bij me maar hij had maar een 15 tal minuten! , dit was dus een echt snel vluggertje, ik ben daar niet een fan van maar omdat hij zowat mij smeekte ging ik overstag.
Moeite om lekker naar boven te gaan nam ik niet gewoon beneden gauw die paal leeg maken.
Ik moet zeggen dat de nood bij hem hoog was zijn pik was al loei hard toen die uit zijn boek sprong. Meteen pakte ik die speer vast en bewoog hem zo mijn mond binnen, tsja die klote tijd ook he. Dus na een zeer klein poosje gepijpt te hebben moest hij wel mijn kut even likken hij wat maar ik ook. Wijdbeens op de bank en likken maar gozer. Al gauw beukte hij zijn pik diep mijn grotje binnen en begon als een dolle stier te pompen. er kwam geen enkel ander standje aan te pas dan alleen die waar we mee begonnen en eindigden gewoon op me rug benen lekker wijd en hij deed wat hij moest doen.
En ja hoor de nood was echt hoog wat hij kwam al klaar al zijn sperma spoot hij op mijn kut en dat was nogal wat.
En ja lieve lezers dit was het dan ook, snel ging hij weer in zijn kleren en weg was hij hahah, ach ja ik ben echt niet de flauwste  dus waarom zou ik hem niet even geholpen hebben he

zondag 14 juni 2015

Verassing van man lief.

Man lief had weer eens iets voor me geregeld het gaat die geile donder maar om een ding, en dat is dat hij kan zien hoe iemand me lekker neukt. Een zekere geert zou komen om mijn eens even helemaal suf te neuken n mijn een aantal hoogte punten zou bezorgen, nou hij was welkom hoor mijn kut had er zin in om een geile harde pik leeg te melken. Van te voren even lekker de douche in natuurlijk liep mijn ventje mee, zijn pik was hard zij hij, Ik was streng dus zij nee hoor je mag mee en kunt je zelfs lekker af trekken neuken doe ik straks wel hahaha, en dus sloeg man lief de hand aan zijn eigen paal, blijft lekker om die knots te zien van hem, om hem toch iets tegemoet te komen mocht hij zijn lading sperma over mijn tieten heen spuiten en dat deed hij maar al te graag, klodders dikke sperma gingen er over mijn tieten heen en dat was het dan ook. terwijl ik bijna klaar was met douchen zij hij me hij is er al. en hij wil je graag in bad zien kan dat Pam, ach Pam doe maar lekker geil ziet hij meteen je geile neuk kut en heb ik ook wat te zien nou ja vooruit maar stuur hem maar naar boven, mijn ventje zij er meteen achter aan...ik ook hè ik wil kijken...

En daar stond geert dan plots in onze douche, wow geil hoor zij hij verdomde geil hoor!, ik vroeg hem of het echt geen bewaar was dat mijn man mee keek, nee hoor zij hij dat is af gesproken, oké prima dan hè. Geert was al gedoucht maar hij wou graag plaats nemen bij me dus doen we dat toch, en zo stond hij in een mum van een tijd naakt neven me, een heerlijke dikke kromme lul had hij, geert zat meteen overal aan te friemelen bij me het leek wel een duizendpoot.Natuurlijk had hij mijn geile spleet al snel gevonden want die werd langdurig door zijn vingers onder handen genomen, en gelijk wed er heerlijk aan mijn tieten gezogen. Laat Pam je pijpen zij mijn ventje hem, maar natuurlijk dacht ik haha en ik liet me lekker op mijn knieën zakken om die worst eens even lekker harder te pijpen, dat was een koud kunstje want die stond als een speer met een bocht vooruit na dat hij mijn warme mond had gevoelt, vooral doorgaan beet hij me toe. Geert liet merken dat hij heel graag gepijpt wou worden dus dat deed ik dan ook maar al te graag, in alle hoeken en standen die we maar bedenken konden pijpte ik hem.Een handdoek ging er op de grond waar we lekker op gingen liggen in het heerlijke standje 69 zodat hij mijn geile kut lekker kon likken, en mijn man? ach die at inmiddels aan zijn boomstam te trekken en genoot van wat hij zag en kroop dichter bij om alles verder eens goed te kunnen zien.

Na een 20 tal minuten werd het toch eens tijd om eens lekker te gaan neuken de weg naar de slaapkamer was dan ook snel gevonden, geert rok me werkelijk op het bed en dook meteen tussen mijn be en in zijn kromme lul ging meteen mijn kut binnen... och lekker Pam wat i hij warm.... hij pakt mijn enkels beet en trok op die manier mijn benen wijd uit elkaar en maar stoten! Man lief kwam naast mijn hoofd zitten en bleef maar trekken aan zijn paal, jeetje wat werd ik me daar stevig geneukt door geert, vloeiend geraakte we al snel weer in het doggy standje waarbij ik steeds heerlijk harde klapjes op mijn billen kreeg, en ja hoor geert was zo geil dat hij zij dat man lief maar eens mee moest doen en hopa daar zat de lul van mijn ventje plots diep in mijn mond, heerlijke hoor neuken en pijpen, Toen ging alles heel snel plots lag ik op mijn rug en werd ik gelikt door mijn ventje dat deed hij zo heftig dat ik al snel klaar kwam, meteen daarna propte geert zijn lul in mijn kut en pijpte ik mijn ventje weer, van daar uit ging ik op de lul van mijn vent zitten en stond geert voor me om zich te laten pijpen, man lif liet horen dat hij ging spuiten en deed dat door zijn zaad tegen mijn buik aan te spuiten, meteen daarna ging zijn paal weer mijn kut in en pompte net zolang door tot hij niet mer kon, geert zij me om mijn benen zo wijd mogelijk te doen zodat zijn pik lekker diep mijn kut binnen kon, en als hij ging komen dat ik dan zijn lul leg moest trekken, zo gezegd zo gedaan. Intens neukte hij zich naar zijn hoogtepunt, kreunend  dook steeds zijn pik mijn kut diep binnen, man lief pakte mijn klit beet en begon deze te masseren oei oei dat was vragen om kaar te komen dat deed ik dan ook voor de tweede keer. En geert riep meteen ik kom ..... Hij liet zijn pik boven mijn buik hangen en ik trok hem heerlijk leeg, mijn ventje perst zijn laatste zaad dan ook maar over mijn buik, geert was helemaal uit geteld.
nog even speelde ik met beide pikken tot dat die helemaal in rust toestand waren geraakt. heerlijke neuk partij was het geworden. xxx

zondag 7 juni 2015

Lekker spontaan.

Hier hou ik nou van.
Gewoon lekker fietsen en dan spontaan iemand tegen komen, waarbij je in gesprek komt en dan toch eindigt met wat je het lekkerst vindt namelijk lekker hard neuken.
Dat overkwam mijn dus gisteren, een oudere man, nou ja wat is oud he die aan het genieten was op een trasje daar kwam ik mee aan de babbel, hij was alleen en best vaak eenzaam ect ect,
Het kwam er op den duur op neer dat hij seks miste dus dan is het al helemaal niet meer moeilijk te raden hé lieve volgers waar dit op uitmondde, juist een heerlijke harde neuk partij bij hem thuis. Zo gauw ik toestemming van hem heb om deze belevenis op mijn blog te plaatsen zet ik hem er meteen op.
Ik kan jullie vertellen dat het ontzettend geil was geworden. bzoek mijn blog maar regelmatig en wie weet staat er snel deze belevenis op.