maandag 15 december 2014

Kwam dit tegen op het internet, het plaatje maakt mijn kut lekker nat, bij jullie jullie pik of kutje ook?.
Ja soms komt men iets op internet tegen wat erg prikkelt, gelukkig maar zullen we maar zeggen, dan is er altijd wel iets wat men bij de hand heeft als men erg geil is, geen pik of kut in de buurt? dan kan men zich toch lekker laten gaan bij het zien van een heerlijke film of een plaatje wat je aan spreekt.

xxx


zondag 7 december 2014

Big sint.

Mag er eigenlijk niks over schrijven maar doe toch een klein stukje hahahah.
5 december J.L kreeg ik van mijn man een sinterklaas presentje in de vorm van een kerel die hij via een of andere site heeft weten te strikken. Het was 22.00 toen ik mijn cadeau mocht zoeken en wel boven, ik dacht gauw aan een seks speeltje of zo en wie weet was Carla wel terug., maar niks was minder waar.
Er lag een vent met een pik van wel 28 cm naakt op me bed!! al spelend met zijn pik wowwww. Nou ja beloofd is beloofd dus een klein stukje van hoe of wat. eerst pijpte ik hem hard, zo vere die nog harder worden kon, Van alle kanten die paal hard in mijn poes voelen pompen, man lief keek alleen maar, die gozer kwam twee keer klaar. Jeetje  was weer even wennen aan een hele grote dikke harde paal.
Ja sorry geile volgers maar ik ben nu stout , maar wil ook lief zijn daarom maar een klein stukje, het was en dat kan ik jullie verzekeren een nacht die zijn weerga niet kende alleen maar liggen neuken, die gozer was niet stuk te krijgen, volgens mij had hij een pilletje op of zo .
Nou Maar hopen dat hij ook te krijgen is voor bv de kerst hahahah. Maar het was in ieder geval een groot mooi hard cadeau.