zaterdag 9 augustus 2014

Even snel een goede daad.

Gisteren morgen om iets voor 9 uur, ging plots mijn bel. Dacht wie moet dat toch zijn, ik maakte open en een goede bekende stond voor de deur, of hij even snel binnen mocht komen. Het kwam er op neer dat zijn pik erg gespannen was en dat hij voor hij zo weer naar zijn werk moest ik zijn pik wou laten ontspannen , nou ja waarom niet he... het moest wel allemaal snel gebeuren want zijn werk wachtte op hem. Voordat ik het ook maar wist zat hij al ontdaan van zijn kleren wijdbeens op de bank zijn pik werkelijk al kei hard. Dus dan maar gauw tussen zijn knieën en pijpen maar. Ik wist dat dit een zeer korte neuk beurt zou gaan worden dus meteen vol gas! ach nogmaals deze kerel was al vaker geweest en dan ben ik natuurlijk de beroerdste niet.
Gauw ging ik daarna liggen om zijn lekkere harde paal in mijn kut te gaan voelen en boem daar zat hij al in mijn kut, mijn benen werden wijd uit elkaar gehouden en hij ging zo hard dat ik zijn ballen tegen mijn kont voelde knallen, ik beet hem toe .... toe maar dekhengst ... spuit maar als je wil..... en al gauw trok hij zijn paal terug en alles ging over mijn spleet heen, pfff wat spoot hij veel zijn nood was dus echt hoog geweest.In de keuken even een sigaretje en koffie... Pam hij wil niet helemaal slap worden... oké dacht ik dan maar weer even snel iets doen, hij ging op de aanrecht zitten en ik pijpte hem daar lekker klaar, twee keer klaar komen in een korte tijd? ja je hebt er mannen bij die dat kunnen presteren en hij was er een van, alles ging dit heer over mijn tieten heen, ik bleef zijn sletje zij hij. Iemand die niet te beroerd was om een ander snel even van zijn kwak te helpen. Zo snel hij was gekomen zo snel ging hij ook weer. Later kreeg ik en smsje met ... Thanks je bent de beste .... tot gauw.


zondag 3 augustus 2014

Wat correspondentie met me ook niet doet

Veel mannen mailen me en sturen dan terwijl ze met me mailen een foto door. Dit zijn meestal foto,s van spuitende pikken zodat ze me kunnen laten zien wat ze voor me hebben, ik moet eerlijk toe geven dat dat nog geil is ook om te zien hahaha. Natuurlijk kan ik niet alle foto,s plaatsen want dan zou mijn blog alleen maar uit spuitende pikken bestaan ( ook lekker hoor ). maar  ik bedacht zo iets van om een blog aan te maken met alleen maar foto,s van spuitende pikken, dus mochten jullie geil worden bij het lezen van mijn blog en je sjort daar bij lekker aan je heerlijke pik stuur hem me dan door naar
geile-huisvrouw@live.nl en bij voldoende belangstelling  maak ik dan een heerlijke blog met jullie foto,s
Nou ik ben eens benieuwd.
xxx Pamela