zaterdag 31 mei 2014

Twee kutjes en een heerlijke dikke pik.

Zo af en toe heb ik de mazzel dat er een stel mij wel eens mailt, dit was laatst dus ook het geval, een afspraak was daarom ook snel gemaakt bij hun thuis. John en Maaike waren een heel lief en geil stel zo wouden er graag een extra kut bij hebben, de vrouw zag graag hoe haar man mij neukte... lekker toch!! ...
Het feest begon heerlijk in hun badkamer, mijn og viel natuurlijk al gaw op die heerlijke joekel van een paal van John en de kut van Maaike mocht er natuurlijk ook wezen. Al gauw zaten we al lekker aan elkaar te friemelen heerlijk was dat in een bad met lekker warm water en vooral veel olie, vingers gleden heerlijk in onze kutjes en john zijn paal was lekker glad om er eens lekker langdurig aan te trekken niet dat dat nodig was want zijn pik stond al zo wat stijf vanaf het moment dat we het bad in gingen. Even gauw die olie er af want moest die paal lekker in mijn mondje voelen pompen, eenmaal dat gedaan zat John zijn paal diep in mijn mond terwijl Maaike voorzichtig mijn spleet onder handen nam...oei dat deed ze overigs zalig hoor ...
Haar tong ging mijn kut lekker binnen, terwijl vaak ook enkele vingers mijn spleet binnen gingen en John maar genieten van al dat lekkers, het was pijpen en trekken en tussen door genoot hij van het uitzicht, dit hadden ze al vaker willen doen maar beter iets te laat dan nooit werd het al snel duidelijk, potjandorie het was een echt lekker hoerig geil stel hoor,
Even de rollen omdraaien zodat ik die mooie strakke gladde kut van Maaike eens lekker kon likken, dan kon ze verder met het pijpen want mijn kaak mond spieren werden wat moe hahaha. Tot mijn verbazing wou ze al snel naar het likken kijken of mijn hand in haar kut paste, dus wij rustig aan de gang en langzaam maar zeker verdween mijn hand in haar heerlijke warme kut, kreunend zij ze oh heerlijk hoor, John had zoiets van nou ja zeg dit deed ze nog nooit, ook mocht natuurlijk John zijn paal niet ontbreken in de mond van Maaike dus dat gebeurde dan ook niet zijn paal ging lekker diep Maaike haar mond in ik speelde met Maaike haar kut want mijn hand zat er nog steeds in...... Oh jeetje wat een lekkere kleine handjes heb je riep Maaike precies groot genoeg voor mijn spleet..... Het had nu lang genoeg geduurd volgens Maaike ze wou Haar man zijn pik in mijn ut zien dus wij het bad uit en lekker naar het bed toe, maar eerst een drankje en terwijl we dat drankje nutigde speelde ieder gewoon met zijn eigen, dat was trouwens een lekker geil gezicht hoor je eigen lekker hitsig maken zoverre dat nog nodig was haha. Maar al gauw legde ik me zelfs op mijn rug en .. boem daat zat John zijn paal onmiddellijk in mijn hoerige kut en pompen maar!, Maaike kwam boven mijn gezicht zitten zodat ik haar lekkere kut verder kon likken we rolden van het ene standje naar het andere, ook Maaike haar kut werd hard en genadeloos onder handen genomen door John, haar kut lipjes spreiden zich mooi uit elkaar als hij bij haar binnen drong ze had een strak kutje en dat was wel te voel toen ik haar fiste maar ook lekker te zien als John haar neukte.
Ga liggen Pamela zij John en jij Maaike boven op Pamela, zo had John beide kutjes om die lekker om beurten te neuken ...  Het was echt een te gekke geile  boel bij hun, ze gooide echt alles van hun af, Het was een nieuwe ervaring voor hun op het seks gebied maar hij sloeg gelijk aan. John beschikte over een geweldig uit houdingsvermogen want hij bleef werkelijk in een snel tempo beide kutjes voorzien van zijn harde dikke paal. Nu gingen we beide langs elkaar op onze knietjes zitten zodat John ons lekker van achteren kon pompen, hij maakte er een dolle boel van want steeds als hij onze kutjes van achteren had geneukt schoot hij naar voren en dan moesten we om beurten zijn paal pijpen haha.
Maaike wou zien dat John mij alleen neukte dus hij lekker op zijn rug en ik plante mijn natte kut boven op zijn paal, iets wat naar achteren leunend pompte hij me loei hard, Maaike genoot er van en speelde onder tussen met John zijn ballen, regelmatig haalde ze John zijn paal uit me kut, likte aan mijn spleet en pijpte John, steeds liet ze dan daarna John zijn paal weer in mijn spleet glijden.
Werkelijk alles werd uit de kast gehaald door ons we neukte als of we het pas hadden ontdekt, heerlijk was het om te zien dat Maaike haar benen hoog en wijd hield en John haar neukte, hij legde daar bij steeds zijn paal regelmatig op Maaike haar buik zodat ik die dan weer lekker pijpen kon.
Weer vroeg Maaike of ik haar weer wou fisten... maar natuurlijk lieve meid doen we dat toch lekker!... en al gauw zat mijn hand weer in haar spleet, ik nodigde John uit om dat ook bij mij te doen en zo werden dus beide kutjes gefist, we genoten er intens van aan het gekreun lag het immers niet . vlak daarna gingen Maaike en ik wijdbeens langs elkaar liggen en fiste John onze kutjes linker hand ging in Maaike haar kut en de rechter in die van mij haha... tjonge zeg wat een geile hoerige boel  .....
John ging lekker op zijn rug liggen zodat Maaike en ik hem lekker konden pijpen, dat had hij dus beter niet kunnen doen want al gaw was het ...ik kom!!,,, en ja hoor zijn pik spoot al dat lekkere witten geil omhoog in de haren van Maaike kwam het en de rest in mijn gezicht spuiten kon hij werkelijk verrukkelijk hoor.
John stak een sigaretje op en Maaike en ik likte elkaar  klaar lekker in het standje 69, waarna John onze beide kutjes lekker schoon likte.
Het was een middag met heel veel geile plezierige seks waar genot en fun prima met elkaar samen ging, wat hebben we gelachen en van elkaar genoten, twee echte heerlijke spontane mensen met de naam John en Maaike, die het zo lekker vinden dat ze zondag a,s alweer willen neuken met me. ... Antwoord van mij was natuurlijk ... doen we!!!