woensdag 30 oktober 2013

Vanavond lekker een .....

Werd vanmorgen gebeld door Carla of ik haar geile spleet vanavond wil likken en verwennen.
Haha dat is naar de bekende weg vragen hé,  maar natuurlijk wil ik die geile spleet likken lieve meid! en wil er meer mee doen dan dat alleen.
Het geil loopt me nou al zo wat tussen mijn benen .

Kisssss xxxx

dinsdag 29 oktober 2013

Een snel vluggertje.

Ach kom op Pamela even snel een lekkere pijpbeurt heb middag pauze maar wil graag je gezicht komen vol spuiten helaas heb ik niet zo lang maar wil mijn zak bij je legen kan dat?. Nou ja ben de beroerdste niet dus ik zij oké kom maar snel dan. Na een 16 tal minuten was hij er ook keurig in het pak, wow zo heb ik ze never aan de deur gehad hahaha. Gezien de korte tijd lagen we al snel in ons blootje, en mama wat een heerlijk geile paal had die kerel en stijf dat zijn pik al stond! hoefde er vrij weinig aan te doen hihi. Hij kwam vingers te kort om mijn kut lekker te vingeren leek het wel, hij nam achter mijn hoofd plaats en liet zijn paal zo mijn mond binnen glijden jammieeee lekker hoor onder tussen likte hij mijn geile spleet zeer grondig en ik maar lekker blijven pijpen. Steunend op zijn armen neukte hij mijn mond als of het mijn kut was. Toch neem ik je kut te pakken met mijn paal Pamela... wat een hoerige geile spleet toch meid.... en voor ik het wist beukte hij zijn paal steeds hard en diep mijn spleet in, mijn tieten werden zowat plat geknepen en het gehijg werd steeds luider en luider, op je knietjes meid zij hij me dus maar snel doen he.... lekker je kut pompen op zijn hondjes zij geert me  ook dat ging snel pffff, die fucking tijd ook zij geert, maar tsja wil mijn zaad bij je kwijt en wou niet langer wachten mede omdat ik in de buurt ben, Maakt niet uit zij ik hem geniet er ook van hoor, jaja zij geert merk het aan je natte kut inderdaad. Geert nam plaats achter mijn hoofd en ik begon waar ik mee begon hahaha het pijpen want hij wou klaar komen, stevig en strak pijpte ik geert zijn pik mijn andere hand ging geheel om zijn balzak heen, effe daarna likte ik zijn balzak grondig en trok aan zijn paal en plots owjaaaaa en daar spoot geert al zijn geil zaad over me heen mijn gezicht tieten en buik zaten helemaal onder zijn sperma, die hadt dus inderdaad nood!. In een mum van tijd zat geert alweer strak in zijn pak ik bleef gewoon in mijn blootje liggen, verdomd geil vrouwtje ben je zij geert me je ziet me vaker meid. Blijf maar boven vindt de deur wel en ik hoorde inderdaad de deur dicht vallen dat was geert dus, ach toch iemand een dienst bewezen he.
Geil zoals ik ben maakte ik me boven lekker klaar, eerst lekker met de genots eitjes flink over mijn klit heem daarna mijn flinke zwarte Dildo die verdween diep mijn kut in en ik pijpte dat ding als of het een zwarte pik was, dat was het ook niet dacht ik dus dan maar de douche in en de sproeier op mijn klit. owjaa dat was het hahaha ik kwam lekker klaar niet een keer maar twee keer want ik bleef na de eerste keer klaar komen lekker door spelen.

dinsdag 22 oktober 2013

Slip loos is toch lekkerder hoor.

Ik moest er rekening mee houden dat er een hele geile vent zou komen om me een lekker te neuken, hij wou me neuken terwijl ik een slip aan hadt.. Natuurlijk maakte ik een uitzondering ben namelijk geen fan van slip en BH mijn spleet moet de ruimte hebben ik moet hem kunnen aanraken wanneer mijn dat uit komt en geen slip die daar bij in de weg zit. Nico hield zich netjes aan de afgesproken tijd eenmaal boven liet hij er geen gras over groeien in een mum van een tijd stond hij al bloot voor me aan zijn pik te sjorren mzzz lekker hoor zij ik hem en hop daar zat zijn paal al in mijn mondje, hij was lekker dik een heerlijk neuk paal  verder haha.
Gulzig pijpte ik Nico lekker diep hij ging in van allerlei posities hangen tijdens het pijpen geen hoekje in mijn mond werd er over geslagen ,  zijn ballen waren lekker glad geschoren lekker om daar op die manier aan te zuigen en dan ook meteen aan zijn pik trekken. ....Slipje op zijn en laat me je kale kut zien zij Nico me mzzz dat ziet er goed uit Pamela ..... speel er maar even mee maak hem maar lekker en goed nat voor me... ow ja Nico lekker ja en heerlijk speelde ik met mijn kut tijdens het pijpen, Nico hield mijn hoofd vast zodat hij lekker kon stoten en ik beide handen vrij had om lekker stevig met mijn spleet te spelen, slipje mocht niet uit van hem wel mocht ik mijn tieten bloot leggen zodat hij daar een geil zicht op hadt en er mee kon rommelen tijdens het pijpen. He he eindelijk dook hij met zijn gezicht tussen mijn benen en begon me eens stevig te likken terwijl hij mijn slip aan de kant hield en likken dat hij deed minuten lang zorgde hij er voor dat ik een warm en geil gevoel kreeg... en nu volhouden he beet ik hem toe....
Standje 69 daar rolde we zomaar naar toe, mijn benen gingen wijd uit elkaar zodat hij de ruimte hadt terwijl ik die stevige pik weer in mijn mond nam. na dit een poosje gedaan te hebben werd het tijd om een lekker stevig te gaan neuken dacht ik zo, ik duwde Nico terug zodat ik van me bed af kon en op het bankje op een leuning plaat nam met mijn ben en wijd en hem uit nodigde om zijn paal diep in mijn kut te stoten. Nico kwam tussen mijn benen staan en ik hield mijn slip goed op zijn en bam! daar zat zijn paal lekker strak in mijn natte kut soepel bewoog hij zijn paal steeds diep in mijn kut terwijl hij me maar aan bleef kijken...lekker Pam lekker he .... jaaaa Nico heerlijk man blijf maar lekker stoten neuk mijn hoerig spleetje maar eens lekker en diep!  hij hield mijn heupen stevig vast en als een snel trein stootte hij hem er steeds diep in ik was al de hele tijd boter geil dus tijdens het pompen riep ik hem toe om daar te gaan en vol te houden want ik ging klaar komen, en ja hoor een heerlijk warm gevoel maakte zich meester van me ik kwam heerlijk piepend klaar vlak daarna duwde hij zijn paal me mond in want ik mocht mijn kut sappen proeven.
We namen beide langs elkaar plaats op het bankje daarbij liet ik me zijlings vallen zodat hij me lekker op die manier verder kon neuken weer dat slipje op zij kreeg er de bimbam van eerlijk gezegd maar het was Nico zelfs die zij je mag het ook wel uit doen he en uit was hij! ja ja lekker nu kon ik een been hoog houden en voelde zijn paal lekker jaja dit was het werk hahahha. Niks is geiler dan twee totaal naakte personen die aan het neuken zijn elkaar vast pakken zonder ook maar een kleding stuk te voelen. Nico nog bedankt he hihi. Driftig stotende masseerde Nico mijn inmiddels weer dikke klit ...lekker hoerig neuken daar hou ik wel van zij Nico terwijl hij zijn lul even te ruste legde op mijn kut, mooi niet dacht ik en ik pakte hem vast en begon hem lekker te trekken eventjes lekker over het weer praten maar niet te koste van de geilheid noemen we dat hihi, nee dat was niet voor Nico bestemd en hij vroeg of ik mijn kont naar achteren wou doen en dan lekker op zijn hondjes verder gaan, zo gezegd zo gedaan lekker in mijn kut en dan met een vinger mijn kont gaatje masseren ,,,ja Nico ga gerust door hoor .... mzzzz geile beer ben je. zijn ballen sloegen zowat tegen mijn kut aan leek wel of hij dwars door me heen wou stoten. Nu was Nico aan de beurt om eens te gaan liggen en meteen dook ik boven op hem, pakte zijn paal en met een snelle beweging verdween die weer lekker diep in mijn hete kut, zo kregen mijn tieten ook wat aandacht ik draaide alle kanten op zodat zijn paal mijn kut van binnen goed ander handen nam. Nico wou zijn geil laten komen maar dat wou ik dus nog niet ... volhouden Nico zij ik hem dadelijk mag je gaan spuiten. Ik ging van hem af ging weer op de leuning zitten en liet hem weer lekker mijn spleet pompen kam maar Nico doe maar spuit me maar onder en ik sperde mijn benen hoog en wijd uit elkaar ik had een prachtig gezicht op alles en zag steeds zijn vette paal mijn kut binnen gaan. Stevig hield ik me vast en bewoog met hem mee , dit werd hem te veel en hij trok zijn pik terug en spoot al zijn zaad over mijn buik en kut soms wel zo hard dat er ook zaad op mijn tieten terecht kwam. Kapot was hij bijna een uur als een beest heeft hij me geneukt en dat was te merken ook.
Maar Nico dacht ook aan mijn , al het zaad likt hij van mijn buik en tieten en toen was mijn kut ook aan de beurt hij hield mijn kut lippen uit elkaar en begon mijn heerlijk te beffen terwijl zijn vinger als lul speelde, duurde dan ook niet lang voordat ik weer klaar kwam, dat hij dorst had bleek wel hij slurpte al mijn geiligheid uit mijn kut. Een heerlijke date was het geworden.

Nico de volgende keer maar meteen het slipje uit laten???

vrijdag 18 oktober 2013

Tsja dan maar niet .

Steeds was het een ja plaats de belevenis maar, ( date met ouder stel ) en dan was het nee toch maar niet.
Heb besloten om er maar mee op te houden om het te plaatsen en gewoon verder te gaan met het plaatsen van belevenissen die men wel graag wil lezen.

Straks staat er weer eentje op de rol hahaha deze gozer wil me neuken langs mijn slipje dat ik voor deze date aan doe, ben normaal altijd slip loos he.