vrijdag 24 augustus 2012

Dank jullie wel lieve volgers.

Ik krijg veel fan mail wbt mijn blog dat doet natuurlijk deugd om te lezen, dit geeft mijn gewoon het gevoel dat ik er lekker mee door moet blijven gaan en dat zal ik ook beslist doen, ook omdat ik het gewoon geil vindt om te doen. Ik blijf mijn belevenissen lekker op het blog plaatsen.
Ook fijn om te weten dat men mijn sites ( Horny Hot Pics en Black Cocks ) waar ik lekkere geile plaatjes op plaats die ik op het internet op zoek ook graag bekijkt.
Dus ik blijf dit ook gewoon lekker doen, dank jullie alle dat jullie mijn blog zo waarderen.

xxxx Geile likjes waar je ze ook hebben wil en blijf mijn blog lekker volgen!

donderdag 2 augustus 2012

in gezonden foto,s




De aanhouder wint.


Tijdens de vakantie stond er een heerlijke knaap aan de deur met de vraag of ik zin hadt om een geile wip, natuurlijk altijd maar helaas op dat moment ging het niet dus ik verzocht hem om het een andere keer te proberen en de aanhouder wint he en zo probeerde Karel het na een poosje maar weer eens bij me met de vraag of ik een pik wou voelen die zijn lading kwijt moest. Een afspraak was er zo gemaakt want na een flinke poos vakantie te hebben gehad was mijn kut er dom weg weer aan toe om eens lekker verwent te worden door een vreemde pik. Die avond kwam Karel netjes op de af gesproken tijd een leuke man van tegen de 50 en erg erg vriendelijk maar bovendien erg erg geil hahaha. Boven hielp Karel me met het uit kleden want eerst moest ik me uit kleden en mijn lichaam aan hem laten zien hij was verrukt op vrouwen met een pondje meer, eenmaal helemaal naakt moest ik gewoon stil blijven staan zodat hij me aandachtig kon bekijken, een hand van Karel zat al lekker aan zijn pik te wroeten, ...kom dichter bij Pamela.... mzzzz zeg een hand vol op me kut en lekker zuigen aan mijn tepel piercings Karel wist mijn tepels kei hard te krijgen, en niet te vergeten mijn kut klets nat. Hij betaste me echt overal, Karel wist wel hoe hij me gek moest maken bijna elk plekje daar was zijn tong wel te vinden behalve mijn kut... ooh stouterd toch mijn plagen?... Kartel trok me naar hem toe en langzaam deed ik zijn broek omlaag zijn slip nog niet, een flinke bult was er meteen zichtbaar, even lekker plagen nu hihi kusjes op zijn pik en snelle aanrakingen aan zijn pik dat deed ik steeds even dat het werkte was zichtbaar. Mijn handen legde ik op zijn heupen en langzaam maar zeker ging zijn slip omlaag wat zat er verborgen achter zijn slip? Terwijl zijn slip langzaam uit ging deed Karel zijn Shirt uit en floep daar sprong een echte flinke licht gekromde pik uit zijn slip en dik dat hij was jeetje!. Onmiddellijk pakte Karel mijn hoofd vast en bewoog die richting zijn pik, ...pijp me schatje pijp me .... Langzaam raakte mijn tong zijn eikel en bewoog daar met kringetjes omheen steeds iets verder ging mijn tong over dat flinke dik stuk hard vlees en weer terug naar zijn eikel Karel kreunde al zachtjes van genot, wat een lekkere paal had hij dik maar lekker. Karel duwde zijn pik nu mijn mond binnen dus het zuigen was een feit wow die paal vulde mijn mondje echt wel, Zijn volle ballen rolde lekker in mijn hand heen en weer, met mijn hoofd was tussen de handen van Karel werd mijn mondje lekker geneukt, ....
 
ga wijdbeens liggen Pamela .... en als een volleerd turnster lag ik snel wijdbeens op het bed met de tong van Karel tussen mijn benen mijn kut werd lekker gelikt echt alle plekjes nam hij te grazen, maar al gauw lagen we in het heerlijke standje 69 lekker likken en ik lekker pijpen dit deden we best een poos, maar nu gebruikte ik tijdens het pijpen mijn handen lekker spelen met die lekkere paal Karel had de smaak te pakken want die likte echt als een snel trein....Lekkere volle kut heb je Pamela, lekkere volle kut lippen ....Nou ik zweeg maar even met wat ik van zijn paal dacht hihi was zonde van de tijd. Na een flinke poos elkaars intieme delen gelikt en gepijpt te hebben draaide Karel zich terug en ging op zijn rug liggen pakte zijn pik vast en zij... Kruip er maar op met die geile kut van je ... nou dat was dus echt niet voor dovenmans oren bestemd he, op mijn hurken nam ik plaats boven die heerlijke pik spreidde mijn kut lippen uit elkaar en liet me langzaam op zijn genots paal zakken...wow door de dikte voelde ik die paal heerlijk langzaam mijn kut in glijden cm voor cm liet ik zijn pik naar binnen glijden 20 heerlijke dikken cm boorde zich een weg naar binnen, Karel pakte mijn heupen vast en begon me heerlijke te neuken terwijl ik me wat naar achteren liet vallen zo had hij de ruimte om mijn klit ook lekker te pakken een heerlijk standje al gauw draaide ik me om en stak mijn bolle kont naar achteren op die manier gleed die pik steeds als een speer mijn warme kut binnen en zag ik aan Karel zijn gezicht dat hij intens genoot, mijn tieten bengelden boven zijn gezicht dat Karel uit nodigde om mijn tepels maar eens te gaan zuigen, ik bewoog mijn kut nu zo snel dat Karel me maande om het iets rustiger aan te doen.... he toch dacht ik... het heerlijke van een dikke pik is dat bij iedere stoot ook mijn klitje naar binnen werd geduwd en weer te voorschijn komt als zijn paal weer bijna mijn kut verlaat zo word een klitje heerlijk gemasseerd mzzz, want als het klitje van een vrouw goed en lekker gestimuleerd word oei oei oei. Lekker draaide we beide naar onze zij en Karel kwam van achteren liggen ik spreidde mijn benen hoog en wijd en al liggend  neukte hij me van achteren verder een standje waar een vrouw zelfs lekker met haar klit kan spelen terwijl ze geneukt word dus dat deed ik dan natuurlijk ook, klaar komen mocht ik niet we hadden afgesproken dat we op het einde beide heerlijk zouden klaar komen, dus eigenlijk een beetje in getogen deed ik wat ik wou maar ow ow ow wat wou ik klaar komen zeg pffff. Stotend met zijn paal in mijn kut spelend met mijn klit en tieten genoot Karel onwijs hij was geil en had er plezier in dat liet hij me wel merken hij zou me uren kunnen neuken maar kon niet echt lang blijven jammer jammer hihi.
Hij kwam langs me zitten en liet me zijn paal weer even pijpen terwijl hij me kut lekker vingerde, gauw daarna over naar het neuken van achteren beide handen omklemden mijn billen en zijn ballen kletste bij iedere diepe stoot tegen mijn kut om my god wat wou ik toch graag klaar komen na bijna 5 kwartier neuken werd het daar voor toch wel tijd he. Nu ging ik op mijn rug liggen benen wijd en Karel begon me weer eens lekker te likken....schatje zij Karel.... ik ga me klaar neuken... en dan jij. Ik zeg dit niet gauw maar toen riep ik jaaaaaa hahahaha. Zijn paal drong diep me kut binnen hij pakte mijn enkels beet en meteen met een flink tempo neukte hij me kut en al gauw was het van ik kom!!! zijn pik verliet mijn kut en Karel legde hem op mijn buik ik pakte hem en trok hem beven mijn buik af en wat een dikken vette klodders geil liet hij los ferme kreunen kwamen er los bij iedere straal die er uit Karel zijn paal kwamen, wow wat veel mannen papa zeg.
 
Eindelijk was het mijn beurt ik bleef liggen en Karel deed wat hij moest doen mij heerlijk likken en dat deed hij verrukkelijk, met een vinger in mijn kut en al likkend aan mijn klit duurde het niet lang voordat ik riep .... schatje ik kom klaar... en al likkend kwam ik heel intens klaar het kut geil liep er uit en als een drinkend hondje slurpte Karel alles naar binnen, hij likte me nog een hele poos door en ik kan jullie verzekeren dat dat heerlijk! is. Karel had het gevoel dat er nog wat in zijn paal zat en hij kroop weer tussen mijn benen maar nu trok hij zich zelf af lekker geil om te zien ik hield mijn kut lippen ver uit elkaar en zij spuit het maar op mijn kut. En ja hoor daar kwam het laatste sperma zijn paal uit lekker op mijn kut ik wreef er lekker over heen en helemaal uit geput kwam Karel naast me liggen om lekker nog even na te kroelen en dat was niet gek na ander half uur flink neuken.