dinsdag 23 augustus 2011

Een voorzichtig begin ......

Gisteren Tijdens het douchen na de training toch verder gegaan met het uit horen van een ploeg genoot wat zij nu precies van seks met mannen vindt. Dat we beide heerlijk compleet onder de warme water stralen stonden verbaasde me enigszins want de vorige keer moest ik haar er op wijzen dat naakt douchen toch fijner was. Door dat prachtige strakke lijf kwam ik toch wat losser in mijn woorden te zitten, mijn ogen deden waar voor ze zijn hahaha. Van allerlei vragen vuurde ik op haar af. Ik wist dat ze vrijgezel was dus ik vroeg haar hoe haar seks contact met mannen was, ach ze had wel eens geneukt zij ze maar dan alleen met haar verkering oké, en wat vindt je van seks met vrouwen? oei ze viel eventjes stil maar ze wist mijn te vertellen dat ze er wel eens over gefantaseerd hadt mzzzz dat gaf me moed hahaha.


Ik ging daar rustig verder op in en vroeg haar hoe ze dat eigenlijk voor zich zag. Het kwam er op neer dat ze een vrouw dan intens zou beminnen en eigenlijk neuken zoals een man.... euhhhh owja hoe?? nou in plaats van een pik heeft men als een vrouw een dildo, vibrator en een strapon dus zo zou ze ook een vrouw kunnen neuken. Pardoes bleef me hand bij mijn kut hangen tijdens het wassen dat zag ze en ze vroeg me recht aan recht toe of ik op gewonden raakte door haar antwoorden ....ja zij ik haar.... ow sorry dan zij ze ... nee hoor meis geeft niets je moest eens weten.... Ik merkte aan haar dat ze zelfs ook meer lef kreeg want die vragen die ze op een gegeven moment had spraken boek delen. We moesten helaas onder de douche vandaan want mevr. de trainster riep.. ik ga sluiten hoor ..... Maar goed dit krijgt gewoon een vervolg dat weet ik zeker want de eerste kus van haar kreeg ik al .... met de woorden we praten donderdag verder ....

zondag 21 augustus 2011


Zoals jullie misschien weten geil ik ook enorm op grote zwarte pikken, welke vrouw wil nu niet genomen worden door deze verrukkelijk palen... nou ik wel.... Gezien dat het nogal moeilijk is om zo iemand met een paal neven me in bed te krijgen heb ik maar een blog gemaakt met films waar negers met die palen heerlijk aan het neuken zijn,... tsja moet toch wat he.... Nu kan ik me als ik wil heerlijk klaar maken bij het bekijken van een geile film waar die monsterlijke palen kutjes verwennen.
Je vind die blog -----> http://pamela-blackporno.blogspot.com/

zaterdag 20 augustus 2011

Kijk jongen zo doe je dat.

Al langer hadt ik contact met een man die me graag wou neuken in bij zijn van zijn zoon, vader was gescheiden en tsja hadt zin in een stevige neuk beurt en dacht eens kijken of mijn zoon ook mee wil en die hadt daar ook wel zin in, dus Pamela was snel gevonden he hahaha. We hadden in de huiskamer de grootste pret en ik hadt al gauw in de gaten dat het tussen de vader en zoon zoiets was ...nou kleed jij je het eerste uit.... maar ik hadt geen zin om daar op te wachten dus onder het mom van het feest kan beginnen begon ik over de pik van de vader ( John ) te wrijven. John deed onmiddellijk zijn ben en wijd zodat ik die bult beter kon voelen zoon lief kwam naast me zitten en begon mij van mijn kleren te ontdoen terwijl ik de broek van John los aan maken was in een mum van tijd hadt de zoon ( Freek ) mijn kleren allemaal uit, Freek ging bij me vandaan en ging in een stoel zitten om verder te kijken. Hij zou mijn kut eigenlijk genadeloos moeten beffen dacht ik maar tsja. Inmiddels was ook John helemaal naakt en een harde dikke pik sprong al snel mijn mond binnen , John liet zich het zich allemaal relax bedoen. Zoals ik vernomen had was hij gescheiden en was aan een flinke neukt beurt toe, nou dat is geen probleem bij mij. Ik vroeg Freek om mee te doen en het was dadelijk dadelijk, nou ja dan maar dadelijk dacht ik. Terwijl John enkele vingers in mijn kut hadt zitten pijpte ik die staaf heerlijk diep pijpen en aan zijn ballen likken zo ver als ik kon nam ik die pik lekker in mijn mond steeds en dan lekker met mijn tong piercing om zijn eikel die John liet merken wat hij er van vond want uit zijn mond kwamen heerlijke geile op zwiepende woorden oeja Pamela harder , dieper, ga door lekkere neuk slet, ga je hard neuken dadelijk, mijn geile kut reed werkelijk op zijn vingers zijn vingers deden hun werk want ik voelde me steeds geiler en geiler worden.

Onder tussen hadt ik vernomen dat Freek zoals John zijn nog nooit met een dame van Plezier geneukt had, mzzz daar moest snel verandering in komen, dus ik spoorde hem aan om lekker mee te doen en dat hij beslist niet verlegen hoefde te zijn en warempel hij begon zich van zijn kleren te ontdoen jammie jammie jammie een heerlijk lange knots werd zichtbaar. Het werd tijd dat John me kut eens grondig door ging smeren met zijn tong, want dat gaf mijn de gelegenheid om de pik van Freek eens lekker harder te maken dan hij al was. Freek kwam langs me liggen en ik boog me over zijn pik heen rustig speelde ik er mee en sprak hem lieve woordjes toe zodat hij zich ontspannende en onverwachts neukte hij me lekker in me mond.. lekker he... zij ik hem, en hij knikte een goed keurend ja. Terwijl ik aan het pijpen was voelde ik de pik van John lekker in me kut schuiven hij ging me neuken mzzzz. Harde diepe stoten beukten steeds me kut binnen Freek liet zich lekker verder pijpen en begon toch losser te komen. Ik ging helemaal op mijn rug liggen en weed zo verder geneukt John ging boven me zitten op een manier zodat hij zijn vader goed kon zien terwijl hij me neukte beide heren deden wat ze moesten doen mijn namelijk lekker neuken.

John Ging echt als een beest te keer zijn zoon kon op dat moment alleen maar toe kijken en nam dan ook plaats op een af standje ik ging wijdbeens onder uit geschoven zitten en mijn ben en werden flink uit elkaar getrokken ik pakte die vette knoert van een pik en leidde die mijn hoerige natte gleuf binnen, als een geile hengst begonnen hij me te neuken, kreunend van genot liet hij zijn pik steeds helemaal naar binnen gaan, een heerlijk gevoel om zo geneukt te worden mijn tieten vast pakken en dan flink me kut neuken mmzzzz. Ik keek steeds naar Freek die alleen maar met zijn pik kon spelen en naar ons kijken want vader had mijn voor zich zelfs op geëist wel vroeg ik hem steeds of hij het lekker vond om te zien en zijn antwoord was steeds ja verdomd geil om te zien. John wierp me op mijn buik en plantte van achteren zijn pik me kut weer binnen hij neukte me als of het zijn laatste neuk beurt zou zijn. Gauw daarna pijpte ik hem weer en riep ... lik die kut Freek lik die kut laat Pamela piepen.
Freek duwde mijn benen verder uit elkaar en begonnen mijn kut vol passie te likken zelfs zijn tong ging me kut in, een heerlijk gezicht om te zien we waren weer alle drie lekker aan het neuken.

Freek moest van zijn vader op de stoel gaan zitten terwijl John me mee nam naar de stoel om mijn op die lekkere paal van Freek te kunnen laten glijden. Recht en diep boorde die paal mijn kut binnen en Freek begon me in een rap tempo hard te neuken het was een geil gevoel want hij speelde ook nog eens met mijn tepel piercings en dan weer met mijn klit. John kwam voor me staan en ik moest hem weer hard en diep pijpen. Freek liet me door zijn heerlijk geneukt dan ook intens klaar komen mijn geil drupte langs zijn paal naar beneden gauw ging ik van hem af en likte mijn kut sappen van zijn paal, dit gaf John de mogelijkheid om mijn op zijn hondjes te neuken terwijl ik met de paal van Freek bezig was. Ik wil komen zijn Freek ik wil Komen... ik vroeg hem hoe en hij wou dat ik plaats nam op hem en hem klaar neukte terwijl hij met me tieten speelde nou dat deed ik natuurlijk meteen en ik begon hem meteen met een snel trein tempo te bereiden en het duurde dan ook niet lang totdat Freek zijn Sperma ging spuiten. Ik wipte me gauw wat omhoog en Freek spoot alles tegen mijn buik aan ssstttt Freek denk aan de buren he , want Freek kreunde echt luid baar, een heftige vrij partij kwam er meteen achter aan Freek liet zich effe lekker gaan en John vond het prachtig om te zien want die zat neven ons aandachtig te kijken en voelde steeds eventjes aan mijn kut. Ik kwam in een hete vrij partij terecht want beide mannen begonnen hartstochtelijk met me te vrijen, ik werd neer gelegd en werd bedolven met zoenen en likjes over mijn heel lichaam ze vergaten me spleet natuurlijk ook niet best wel een prettig gevoel hoor. Komt hij weer en John duwde zijn paal wederom me kut binnen terwijl Freek mijn klit masseerde tsja en dan duurt het niet lang of Pamela kwam weer klaar, maar dit keer bleef men door neuken. Ik pakte Freek zijn pik vast om te kijken of hij weer hard wou worden en dat werd hij ook. Het was wel geinig om te horen hoe Freek zijn vader aan spoorde om me te neuken ...kom Pa kom op... neuk die kut!!. Freek kwam neven me zitten en duwde zijn paal me mond binnen deze was weer op volle oorlog sterkte. Het was of het duveltje er mee speelde maar beide kwamen zowat tegelijk klaar beide spoten hun lading geheel over me heen John over mijn kut en buik en Freek mijn gezicht en tieten beide lieten ze hun pik leeg zuigen door me. Na ruim twee uur neuken waren beide heren en ik ook moe van al dat gebeuk. Ik was met Passie geneukt door een vader met zijn zoon.

woensdag 10 augustus 2011

efffe wat vragen aan Pamela

hoe heet je? Pamela maar m'n achternaam zeg ik niet

Hoe oud ben je? ehh.......... foei dat is onbeschoft hahaha
waar woon je? In Brabant vlak bij Nijmegen
waar werk je? Ik ben een huisvrouw 24 uur per dag
waneer deed je het voor het eerst? Op m'n 14de ofzo met een man van 24 bij hem thuis
val je op oudere mannen? Ik doe het met elke leeftijd, jong en oud
zoals? ik heb het met een jongen van 18 gedaan en met een man van over de 50
zit daar verschil in? ja, jongens komen snel klaar en ik hou van sperma.
en oudere? die hebben ervaring en kunnen langer neuken en dan kom ik heel vaak klaar
dus je houdt echt van alle leeftijden? Ja hoor, ik doe het echt met elke tussen de 18 en 60
hoe vaak doe je het? zo veel mogelijk. Liefst 1 of 2x keer per dag. Pijpen soms 3 of 4x per dag
dan ben je wel erg gek op sperma he? Zeker, ik wil jou sperma straks ook proeven

zondag 7 augustus 2011

Alleen spelen ?

Wensen zijn er om indien mogelijk te laten uit komen, deze man ( piet ) hadt er eentje. Ik moeste alleen maar met mijn eigen spelen terwijl hij dat ook deed. Lekker gingen we wijdbeens tegen over elkaar liggen met onze benen wijd uit elkaar zodat we alles goed van elkaar konden zien. ...Toe maar Pamela speel met je hoerige kut maak me geil.... zij piet me zacht en vergeet ook je tieten niet meid. Piet was al hevig aan het rukken en zijn pik zag er heerlijk uit een dikke harde staaf had hij al gauw. De snoepend wou dus genieten van een spelende vrouw hahaha. Ik hield mijn kut lippen ver uit elkaar zodat Piet mijn neuk grot eens goed kon bekijken ... mzzzz Pamela das een geile neuk kut mmmmzzzz.... ga door ga door.... Mijn vingers gleden langs mijn kut lippen en begonnen mijn dikke geile klit te beroeren dat maakte me gek want die blik die Piet had die sprak boekdelen. Ik had voordat ik begon gauw een dikke dildo en vibrator neven me gelegd en daar maakte ik al gauw gebruik van dat hoort bij een show he alleen had ik de pech dat ik moest blijven liggen op mijn rug. Met een hand beweging had ik al snel mijn vibrator op mijn klit en met mijn andere hand propte ik die dildo lekker in mijn kut, verrukkelijk is dat. Ik ben er sowieso dol op om tijdens een neuk partij mijn te laten neuken en dat men dan mijn klit tegelijk gemasseerd als een pik zijn werk doet in mijn kut. Ik maakte me zelfs helemaal gek van geiligheid en piet? nou die rukte lekker ongestoord verder aan zijn pik steeds hoorde ik van die geile woorden maar vooral ...ga door lekker sletje ga door!!!... Veel meiden kunnen misschien erg lang met zich zelfs spelen nou ik ook wel maar na een poos als er een man in de buurt is snak ik echt naar een pik in mijn kut. en dat wou ik nu dus ook. Maar Piet maakte nog geen enkele indruk dat hij dat ook wou. Stiekem kroop ik dichter naar hem toe en zijn pik kon bijna mijn kut raken. Spelend kroop ik dichter en dichter bij en maakte Piet helemaal gek. Piet duwde zijn pik vooruit en zonder na te denken schoof ik mijn kut over die paal heen, Oh Pamela geil geil geil en ik neukte piet met heerlijke diepe schuivende bewegingen over zijn pik. Met mijn andere hand aan mijn klit neukte ik me op die manier al snel naar een spetterend hoogte punt. Piet stond zo te horen ook op springen want die begon nu zelf hard te pompen, erg geil als de vrouw en man duwende bewegingen tegelijk maken Nu Pamela Nu, ik ga spuiten geile meid en Piet trok zijn paal uit me natte doos liet hem op mijn kut vallen en ik trok hem helemaal leeg, god wat spoot hij veel zeg zat werkelijk hele maal onder zowel op mijn buik als mijn kut. Piet likte alles van me af eerst mijn buik en toen tussen mijn ben en en daar bleef hij te lang hangen want hij bezorgde me op die manier mijn tweede hoogte punt, zonder iets te vragen nam ik zijn pik in me mond en pijpte hem, dat vond Piet natuurlijk Prima en hij neukte me lekker in mijn mond hij wist er zelfs nog sperma uit te krijgen ook hahaha, dacht dat hij namelijk helemaal leeg was gespoten zojuist, alles in mijn mondje en ik liet het er geil uit lopen over mijn tieten heen. Nou Pamela de volgende keer neuk ik je meteen zij Piet want wat heb jij een lekkere geile warme kut zeg.

maandag 1 augustus 2011

Twee nieuwe meiden.

Eindelijk is de training weer begonnen, nu is het niet zo dit ik daar steeds wat geils met mee maak maar gisteren toch iets waar ik geil van werd. Na de training gaan we natuurlijk allemaal douche en zoals gewoonlijk bleef ik weer hangen maar dit keer met twee nieuwe team genootjes. Terwijl de rest al de kantine in ging moest ik de douche nog in maar die twee nieuwe dames ook en dat ze nieuw waren ik bedoel te zeggen dat ze nog niet wisten hoe het een en ander werkte wouden ze met hun zwem kledij de douche in. Ze  kwamen gezellig langs me staan en ik maakte ze duidelijk dat het lekkerder was dat ze zoals de andere meiden gewoon in hun blootje moesten douche. Bij veel sporten word er gewoon gedoucht met een broekje aan of zo dat verschilt echt enorm.
Maar deze dames deden wat ik zij en het was echt rete rete!! geil om te zien hoe bij de twee meiden hun tieten en kutjes te voorschijn kwamen, wowwww echt geil zo geil dat ik ze wel wou likken.Of ze het gemerkt hebben weet ik niet maar toen ik mijn lichaam begon te wassen bleef mijn hand bewust langer mijn kut beroeren, ik wou dat ze dat zagen hahahah. Beide meiden zijn gezegend van een mooi stel borsten en erge mooie strakke kutjes. Het is weer begonnen jippie!!!. Tja sorry heren ieder wat geils he hahahah. Ik ben benieuwd hoe het eigenlijk verder gaat. Het windt me enorm op om te proberen seks met een team genoot te krijgen.