maandag 27 juni 2011

Eventjes Lekker relaxen.

Op mijn stil plekje aan het water een goed boek er bij met een natje en hapje dat ik mee genomen had, heb ik me vandaag prima vermaakt in me blootje. Het water was toch nog te koud om er een langere poos in te blijven maar het was geschikt om er zo af en toe in te gaan als de hitte een beetje te ondraaglijk werd. Nu weten er maar heel weinig mensen van dit plekje af waar ik eigenlijk best blij om ben. Een select groepje mannen weet het te vinden en dat was ook zo vandaag. Sommige lijken wel een vooruit ziende blik te hebben zo van .... aha het is mooi weer dus kijken of Pamela er is.... ( ze zijn ook wel eens voor niks geweest terwijl ik er dus niet was hihi ) . De eerste die kwam kwam lekker naast me liggen alvorens dat eerst netjes te vragen nou deed ik daar niet moeilijk over hoor dus al gauw hij ook helemaal naakt. Het was al een poosje geleden dus effe snel bij kletsen was het gevolg. Of ik geil was met dit weer en zonder iets te zeggen begon ik lekker te spelen met zijn pik, hem aankijkend en te gelijk met zijn paal spelen zette ik het gesprek voort. Zijn paal was echt in een mum van tijd stijf en ik boog me over zijn heerlijke dikke paal heen onder het mom van ....eventjes de druk er af halen .... begon ik hem lekker rustig te pijpen. Ik was eerlijk gezegd al nat aan mijn kut van geiligheid en dat maakte het dat ik gewoon na eventjes op die knots te hebben gesabbeld op zijn pik ging zitten en hem stevig begon te berijden zo stevig dat na enkele diepe stoten hij zijn pik terug trok en al zijn geil tegen mijn buik aan spoot... nou ja zeg die was snel!!.... Het was maar goed ook want snel daarna ging zijn telefoon en weg was hij na een dikke zoen van hem.

Heerlijk ging ik daarna verder met het lezen van mijn boek en al kijken over het water heen naar boten die voorbij kwamen, ik vroeg me zelfs af of ze me konden zien maar dan moet men wel heel heel goed kunnen kijken dacht ik zo. Lezen en onder tussen met me kut spelen is een prima vermaak alleen jammer dat ik geen speeltjes bij me had maar mijn vingers deden wat ze moesten doen namelijk mijn een behaaglijk gevoel geven en dat met het beeld van inmiddels al een poosje geleden van die pik maakt het toch aangenaam hoor. Zonder dat ik het wist zwijmelde ik iets wat weg door het warme weer daardoor schrok ik me werkelijk een hoedje toen ik plots hoorde hee Pammie!!....dat is effe geleden .... bleek het een andere gelukkige te zijn hij was al meer maals wezen komen kijken maar ik was er steeds niet. Maar deze had het echt heet door het fietsen en deed alles snel uit en dook zo het water in brrrrrr hahahahha. Ik ging bewust met mijn benen wijd zitten zodat hij vanuit het water een mooie kijk hadt op me kale kut, of ik er ook in kwam mooi niet he mijn nog te koud. Na een paar minuten kwam hij er ook uit en zijn pik ging lekker op en neer oen hij naar me toe kwam, zozo zij hij en ik zo mooi.... ga je gang hoor.... heerlijk likte hij mijn kut en al gauw was daar het beroemde standje 69 om hem eens lekker goed te pijpen en vandaar uit zijlings ging zijn harde pik diep me kut in hehe daar was ik effe aan toe. wat we konden deden we ook hahaha blijf toch altijd een beetje op passen he je weet immers maar nooit. Ik ging op me rug liggen en nodigde hem uit om zijn paal van voren me kut in te knallen zodat ik me lekker klaar kon maken en dat deed ik dan ook heerlijk drupte mijn geil langs zijn paal en vlak daarna ......wowiwwwiwwwwieeee ik ga spuiten ..... en hij trok zijn lul terug terwijl ik hem boven mijn buik leeg trok en alles uit smeerde over me buik en kut en daarna toch even samen het water in en daar nog lekker aan elkaar gevoeld zijn pik as weer in rust toe stand en om dat maar zo te laten gingen we ieder onze eigen weg, die van mijn was in ieder geval richting huis.

donderdag 23 juni 2011

Lekker neuken met een jong stel. ( Deel Twee )

Dit jong stel is al eens bij me geweest en was de eerste keer dus nog niet vergeten. Mark mocht toen eigenlijk niet echt actief mee doen van Sabine, dit keer zou het ook niet veel anders zijn maar Mark mocht toch iets meer doen dan de eerste keer. Mark vindt het onwijs geil als hij ziet hoe zijn vriendin neukt met mij of geneukt word door mijn kerel ( Sjeeke ). Na eerst lekker over de eerste keer gesproken te hebben duurde het niet lang voordat ik Sabine en Sjeeke ons van onze kleren hadden ontdaan, Mark moest van Sabine alles aan houden en mocht verkoping alleen maar toe kijken. Terwijl Sabine amper haar kleren uit had zag ik dat prachtige slank goed gevormd lichaam weer, ik kreeg het er warm van...god wat een mooi figuur heeft ze toch werkelijk een genot om te zien. Sjeeke en ik gingen langs haar staan en namen allebei een borst in onze handen om deze eens lekker te proeven in onze monden ook haar tepels werden niet vergeten en die werden al snel zo hard dat ze echt vooruit staken. Sabine drukte steeds onze hoofden strakker op haar tepel zodat we als een melk machine aan haar tepels moesten zuigen.

Onze handen gleden over haar prachtig lijf naar beneden op zoek naar iets wat nog veel mooier was namelijk haar kut. Sabine haar kut was aal glad haar kut lipjes sloten mooi tegen elkaar aan echt een genot om deze open te mogen spreiden en dat deden sjeeke en ik dan ook, met ons tweetjes bespeelde we haar kut met onze vingers steeds gingen er vingers in en uit en dit allemaal onder het geil toeziend oog van Mark, de combinatie van het zuigen op haar tepels en het beroeren van haar strakke kut zorgde er voor dat Sabine zich heerlijk voelde. Sjeeke bewoog haar langzaam naar het bekende bankje en zorgde er voor dat ze wijd met haar benen kwam te liggen en begon Sabine met volle teugen te likken terwijl ik me boven haar gezicht liet likken, Mark mocht iets dichter bij komen maar meer ook niet. Sjeeke zijn tong nam uit gebreid de tijd om dat heerlijke roze kutje eens goed te beffen en Sabine likte me en vingerde me onwijs geil en dat liet ik ook merken ook. Soepel nam Sjeeke nu op zijn rug plaats op de bank en Sabine nam die vette dikke paal van Sjeeke zonder Pardon in haar mond en begon mijn ventje heerlijk te pijpen, groter en groter werd Sjeeke zijn paal al doende in haar gulzig mondje .... Kun je het goed zien .... vroeg Sabine aan Mark .... Mark antwoorde met een zwoele stem .... ga vooral zo door geile merrie pijp die hengsten pik maar eens lekker .... en Sabine gaf nog eens extra gas. Sjeeke had onder tussen zijn hand zowat in me kut terwijl ik me klit lekker hard en dik maakte. Sabine zag dit en zij tegen Mark doe je kleren uit en laat die slet je hard pijpen en dat gebeurde dan ook, terwijl ik gefist werden Sabine Sjeeke de zeven hemelen in pijpte had ik die paal van Mark in mijn mond en pijpte die heerlijk maar Sabine gaf al weer gauw door dat mark zijn pik weer uit mijn mond moest halen en weer rustig moest gaan zitten en dat deed Mark dan ook, en zo gingen we nog lekker effen verder met onze geile handelingen.

Na een poosje kroop Sabine op die vette paal van Sjeeke en begon hem als een echte cowgirl te berijden waarbij haar tieten hard op en neer bewogen ik nam weer met mijn kut plaats boven de mond van Sjeeke die een vibrator te pakken had en me zo in mijn natte spleet neukte Sabine ging zo erg te keer dat Sjeeke moest vragen of ze het wat rustiger aan wou doen met haar strakke kut.Mark speelde ondertussen lekker met zijn pik en genoot bij het aanzien van het geile neuk werk. Neuk hem maar Pamela zij Sabine me en ik ging als een speer op die harde knots zitten en begon Mark te neuken zoals Sabine mijn kerel neukte ieder neukte op dat moment met zijn partner zoals hij graag neukte het echte neuk werk was los gebarsten de kamer hulde zich in een kreunde sfeer...Harder... dieper... sneller.... jaaaa.... meer.... en dergelijke geluiden werden door elkaar geroepen wat het alleen maar geiler en geiler maakte. Het is ook echt geil als ik Sjeeke zijn paal in een andere kut zie pompen. Sabine lag in middels wijdbeens op haar rug en Sjeeke zat voor haar met zijn paal in haar kut die kutlippen stonden door de omvang van Sjeeke zijn pik lekker wijd uit elkaar,

Mark neukte me lekker diep en snoei hard op zijn hondjes we lagen zo zodat we elkaar lekker bezig konden zien. Werkelijk alles werd uit de kast gehaald met het doel om straks een geweldig geil hoogte punt te hebben op ieder zijn eigen manier. Ik liet Mark effen met rust liep de keuken in en kwam met een grote lekkere dikke komkommer terug. Terwijl Sjeeke Sabine nog lekker hard aan het neuken was stopte ik die komkommer in de mond van Sabine en liet haar die komkommer pijpen aan beide uiteinden, ik trok Sjeeke zijn pik uit haar kut en ging zelfs wijdbeens voor Sabine liggen vlak met onze kutten bijeen en stopte een uit einde bij haar in haar kut en het andere uit einde in mijn kut en begonnen op die manier ons zelfs te neuken. De mannen werden echt zo geil van dit aanzicht dat ze neven elkaar zich zelfs aan het rukken waren, effen dan he want al gauw had Sabine de pik van Sjeeke weer in haar mond en ik die van Mark.

Sabine en ik lieten ons helemaal gaan en neukte ons zowat tegelijk op de komkommer na een hoogte punt vlak voordat Sabine klaar kwam vingerde ze zich klaar en spoot werkelijk al haar geil over mijn heen zo hard dat Mark het zelfs nog over zich kreeg, ik heb zoiets werkelijk nog nooit mee gemaakt!. Ik had die komkommer effen alleen en neukte me geweldig klaar, Mark likte al mijn kut sappen uit mijn kut en zij... mag ik klaar komen?....  Sabine speelde lekker met Sjeeke zijn pik en zij vooruit dan lieverd laat je gaan. Mark wou in mijn mond klaar komen dus ik pijpte hem zonder mijn handen te gebruiken lekker klaar in mijn mond veel zaad kwam er uit zijn pik, schokkend en kreunend kwam mark tot de laatste druppel klaar in mijn mond. Nu was het Sjeeke en die legde Sabine plat op der rug benen van haar gingen hoog en wijd de lucht in en Sjeeke zijn 23cm hard vlees boorde zich tot aan zijn ballen in dat mooie roze kutje van Sabine en bij werkelijk iedere stoot riep Sabine het uit van genot, de geile meid speelde weer met der klit.... ik kom ...ik kom... en Sabine kwam iets ophoog greep Sjeeke zijn pik beet en trok hem verder snel af en hij spoot alles over haar buik en gezicht en spuiten dat Sjeeke deed het leek wel een waterval!. Sabine speelde nog steeds verder met haar kut, dus ik gauw haar verder beffen natuurlijk en de geile meid kwam weer klaar. Al bij al zijn we ruim twee uur bezig geweest en hebben elkaar het genot gegeven wat we wouden hebben. We hebben nog lekker liggen kroelen met elkaar en vooral Sjeeke kon maar geen genoeg krijgen van dat heerlijke strakke kutje van Sabine hij zoende dat kutje en we gingen ons effe lekker douchen en namen helaas vrij snel weer daarna afscheid van elkaar, met de woorden jullie zijn geweldig en tot gauw weer

zondag 19 juni 2011

Effe op msn.


Nou ik kreeg deze heerlijke foto van Sacha nadat we heerlijk geil hebben gesproken met elkaar op msn.
Het was zelfs zo geil dat ik steeds met mijn kut aan spelen was, buiten is het fris maar hier binnen bij mijn is het heet....erg heet... ahahahah, dus een mooie gelegfeheid door middel van een gesprek je eigen lekker te laten gaan, ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Sacha bedankt voor je foto!!

donderdag 16 juni 2011

Dirk de onbevangen Dekhengst.

In het begin van deze week had ik een jonge gozer ( we noemen hem Dirk ) op visite daarbij tok ik hem spontaan af en zij hij dat hij woensdag terug zou komen om mijn eens heerlijk te laten genieten door middel van een heuse geile neukpartij. En Inderdaad dirk kwam netjes zoals afgesproken woensdags jl. weer bij me.

Ik kon duidelijk merken dat er een heleboel van hem was afgevallen door ons eerste contact dit nam niet weg dat hij toch nog wat zenuwachtig was. Dirk had in zijn jonge leven tot nu toe maar zoals hij zij een keer seks contact gehad waarbij het bij een beetje voelen bleef. Ik was de eerste vrouw die hij werkelijk neuken zou gaan, het mooie was dat dirk meer op het type BBW vrouwen valt dus zodoende de keuze naar mij toe. Mijn blog blog las hij al langer en werd daar door boter geil op me. Hij was ook eerlijk want hij had zoiets van jaja men kan het wel zeggen maar wie zegt dat zo iemand als ik ook alles doe zoals ik in me blog aan geef, nou daar is dirk inmiddels achter gekomen dat ik ook doe wat ik zeg!.

Eenmaal binnen en na effe geketst te hebben werd het toch tijd om de koe maar eens bij de hoorn te pakken en tijdens het praten maakte ik zijn broek los om die naar beneden te doen, ik voelde wat weerstand en waarom??, nou zijn paal stond als een mast al gereed in zijn broek en de spijkerbroek wou in begin niet over zijn harde pik naar beneden gaan .... jeetje dirk je hebt er zin in zie ik..... ja sorry was zijn bescheiden antwoord ... niks sorry en ik boog me over zijn pik heen en mijn mond gleed zachtjes langzaam over zijn hele pik heen. Dirk nam het over en begon me zachtjes in me mond te neuken al gauw was het kreunen en kreunen van dirk een teken dat ik het rustig aan moest doen anders zou hij te snel aan spuiten gaan, daar was het immers nog te vroeg voor.Ik pijpte hem met passie en zijn pik ging echt alle hoeken van me mond langs mijn tong ging heerlijk over zijn eikel en mijn piercing deed hem sidderen van genot ... lekker Pamela lekker....

Ik wipte mijn boven kleding uit terwijl zijn paal door mijn mond gleed en toen het boven stuk uit was liet ik hem lekker verder stoten tussen mijn tieten, zijn pik kwam daardoor nog steeds in mijn mond dus via mijn tieten mijn mond in mzzz zalig. Ik werd zelfs ook steeds geiler en geiler enn daardoor pijpte ik hen zo zalig dat hij wel terug trekken moest want anders zou hij al zijn klaar gekomen. Dit gaf mijn de gelegenheid om alles uit te doen en pardoes ging er al meteen een hand van dir naar mijn kut... ik ga je likken Pamela ....ik ga je likken we gingen zijlings naast elkaar liggen in een veredeld standje 69, Dirk wam wat om hoog om beter mijn kut te kunnen likken en wow wat lekker likt die dirk hij lag zo zodat hij van af mijn klit naar beneden mijn kut likt en als hij mijn klit likte gingen er steeds wat vingers mijn spleet binnen , likken en vingeren wat een te gekke combinatie ... zo lekker . zo geil mzzzz ....

Ik voelde dat ik van geiligheid moest plassen maar ik hield het zolang ik kon binnen. Ik vroeg dirk of hij echt nog never had geneukt want zoals hij me befte leek het wel of hij volleerd beffer was haha... Porno films kijken was zijn antwoord.... Ik drukte me wat steviger tegen Dirk aan zodat ik die heerlijke jonge paal me mond in kreeg en begon hem weer vurig te pijpen en af te trekken Ik kon me plas bijna niet meer op houden en zij dat ik effe ging plassen...mag ik kijken Pamela.... ja hoor kom maar mee. Ik wil je plas uit je kut zien komen zij Dirk, dus ik ging wijdbeens staan en Dirk pakte me kut vol beet en begon heel mijn kut te masseren en terwijl hij dat deed spoot alles er bij mijn uit Dirk bleef gewoon door gaan en owwww wat was dat lekker!!!! .... heerlijk Pamela heerlijk .... jeetje wat ben je een geil vrouwtje...terecht een geile huisvrouw ... sprak Dirk me toe.

Vlug maakte we ons schoon en k ging op mijn knieën op het bed zitten en Dirk begon me onwijs gaaf van achteren te neuken te likken en weet ik wat nog meer. Ik ging boven op hem zitten hij boven op me en gelijk vingeren echt van alles deed k met die knaap. Ik pijpte hem terwijl mijn hoofd naar beneden hangt via het bed en dat werd hem teveel, want hij gilde het zowat van genot uit en spoot alles over mijn gezicht en tieten witter dan witter kon zijn zaad niet wezen je zou zowat zeggen dat het maagdelijk zaad was. Ik slurpte het tot de laatste druppel uit zijn pik nog lang kreunde Dirk na van geiligheid trillend van genot trok hij zijn pik uit mijn mond, en vroeg me of hij me met de sproeier klaar mocht maken...en of hij dat mocht .....  ( Mijn sproeier heeft 3 standen waaronder een massage stand ) ik deed een been omhoog en het andere zette ik op een stoeltje zo ging me kut lekker openstaan. Geile Dirk richtte de straal op mijn klit en al gauw begon ik het effect daarvan te voelen ik begon heerlijk van geiligheid te schokken met mijn lijf .... ik zij hem dat de straal harder moest en dat deed Dirk ook .... ik voedde mijn orgasme sterk naderen en dirk had dat in de gaten en wist de straal prefect op mijn klit te houden en ik kwam gierend en kreunend klaar!!!.

Dirk zette zich onder mijn kut en likte me verder klaar.. Onder tussen was deze knaap weer zo geil dat hij vroeg of ik op de wc met mijn benen wijd wou zitten ....dat deed ik.... en hij schoof zijn pik helemaal in mijn kut en neukte me lekker verder, hij kwam neven me staan en dwong me te pijpen en ik proefde mijn verrukkelijke kut sappen en verder ging hij weer met het neuken. ik ging tegen het wasmachine staan deed een been omhoog en op die manier neukte hij me van onderen langs, het kijken van porno films maakte hem een echte dekhengst. Dirk ging plat op de vloer liggen en ik nam plaats op die neuk paal zodat hij diep in me drong ik spande mijn kut spieren zodat zijn pik lekker gemasseerd werd in mijn kut. Dirk duwde me steeds hoog en laag en effe daarna haalde hij zijn pik uit mijn kut en spoot alles tegen mijn buik, Heerlijke nog eventjes na liggen genieten en afspraken gemaakt. Want terug komen wil hij beslist.

bedankt voor het in zenden van de verukkelijke foto
Alleen die zak moet eens geleegd worden.
voorbeed doet volgen?, dus heren stuur me jullie pik foto,s


De inzender van de foto hier boven Thanks !!!! voor de foto
je kunt je foto ook voorbij zien komen in het foto album
pikken van contacten.

dinsdag 14 juni 2011

Wat een lieve jongen.

Ik heb al langer contact met een knaap die pas net 3 maanden 18 is geworden. Hij wou me vandaag graag ontmoeten om effe gewoon lekker met me te kletsen, ik vroeg hem netjes om zijn id kaart aan me te tonen als hij ook daadwerkelijk kwam, en ja hoor hij kwam ook nog langs ook. Je zou toch denken dat zo een knaap zenuwachtig zou zijn maar het tegendeel was dus anders. We zouden geen seks met elkaar hebben alleen maar daar over praten.
Ik kwam er achter dat hij me blog al 3 maanden intensief volgde en dat hij beslist een date wou maken om op termijn samen met mijn eens lekker te neuken, maar nu was het gewoon een kwestie van ontmoeten en me het hemd van het lijf vragen wat ik trouwens overigs ook bij hem deed hahaha.

Het bleek dat deze knaap graag seks wou met een ervaren vrouw en die dus alles deed zodoende kwam hij bij mijn terecht. Nu zijn jonge knapen al trots op een bobbel die ze in hun broek hebben dus ik vroeg hem heel eerlijk of hij zijn bobbel niet groter praatte dan dat hij in werkelijkheid was, nee nee zij hij me hij is echt 22cm lang en behoorlijk dik, oei dat maakte me al wat losser, want welke vrouw ziet er nu niet graag een pik van 22cm en lekker dik...nou deze meid ziet/voelt ze graag dus!!!..... dus ik vroeg hem voor de lol of hij zijn pik effe uit zijn broek halen wou .... euhhh ja hoor maar het neuken was dus bestemd voor een andere keer.... kom op joh gewoon effe laten zien .... onder het mom van .... dan weet ik wat ik de volgende keer kan verwachten hihi.

En na een kleine aarzeling haalde hij zijn pik uit zijn broek en hij loog niet want alleen al door zijn pik te laten zien groeide hij uit tot het formaat dat hij me vertelde... oeps das een echte lekkere hoor.... speel er eens mee en dat deed hij dan ook. zal ik je effe helpen? en samen trokken we aan zijn pik zijn ballen voelde strak aan dus daar zat een aardige hoeveelheid zaad in dacht ik zo.... Zal ik je effe verlossen van je zware ballen.... en ook maar zonder iets te zeggen nam ik die lul strak in me handen en trok hem in een mum van tijd klaar... al het zaad zo over me handen heen, zwaar kreunde hij daar bij overvallen door iets wat hij niet verwacht had, maar ik hield me aan de afspraak neuken zouden we een andere keer doen, kreeg ik te horen dat hij woensdag wou komen om zijn pik in mijn kut te laten voelen, grappig dit en het mooie is hij heeft met geen vinger aan me gezeten hij wist niet of ik dat oké vond hahaha lief he

Het is een hele rustige knaap die echt seks wil met een oudere vrouw nou van mijn mag hij komen en zal hem seks geven die hij zich nog lang zal herinneren.

zondag 12 juni 2011

Effe op de koffie bij Pamela

Dit verhaal is in gezonden door Jhonny wat ik ntuurlijk erg graag plaats
De foto onder het verhaal is genomen door Jhonny


Het was alweer een tijdje geleden tijd ik "op de koffie" ben geweest bij Pamela. Na eerdere mislukt pogingen was het zaterdag dan eindelijk weer zover. We hadden afgesproken dat ik om 12.00 uur bij haar zou zijn... Ja vroeger kan helaas niet want ik haast niet meer wachten. Ik was er dan ook precies optijd. Bij binnen komst zijn we dan ook direct naar boven gegaan en voordat ik het wist  lagen we beide al ontdaan van onze kleding op het bed. Na wat gekletst te hebben en natuurlijk ook aan elkaar gezeten begon ik eerst heerlijk aan der tieten te sabbelen.en onder tussen speelde ze met mijn pik. Door een beginnende keelpijn kon Pamela me helaas niet pijpen, wat ik wel jammer vond want dat kan ze zo lekker... En daar had ik ook
graag een foto van gemaakt. Maar dat komt de volgende keer wel weer... Maar goed waar was ik gebleven.... ow ja van der tieten daalde ik af naar beneden en belande bij een heerlijke kut die al een beetje nat werd. Deze heb ik heerlijk onder handen genomen. lekker dat klitje gelikt en af en toe een vinger in die natte kut afwisselend met mijn tong want ik wil die sappen wel proeven. Pamela kwam heerlijk klaar tijdens het beffen... En volgens mij wel vaker dan een keer... hihi

Ik kon het niet meer houden en Pamela ging heerlijk op mijn harde pik zitten. Heerlijk zoals ze die aan het neuken was.. Afwisselend van snel en langzaam van diep tot net er in..Onder tussen kon ik lekker met der tieten spelen...Na een poosje hebben we van standje gewisseld.. Ze ging op der rug liggen en hield der benen goed en wijd vast. Hier heb ik ook weer een paar foto's van gemaakt.. Lekker met me pik over dat klets natte kutje wrijven en ook lekker neuken natuurlijk.. Na dit ook een poosje gedaan te hebben stond ik op knappen en kwam ik heerlijk klaar... Je zou het aan pamela moeten vragen hoeveel het was maar een paar flinke stralen kwam er wel uit... Had ook opgespaart voor deze geile huisvrouw... Moe maar zeker voldaan lagen we nog ff op bed, beetje voelen e.d. Helaas zat het er al weer op.. Platzak ben ik weer naar huis gegaan... nog ff nageilen met de foto's...

donderdag 9 juni 2011

Foto,s van vrouwelijke en mannelijke bezoekers.

Ik Zou het onwijs geil vinden als er ook vrouwelijke bezoeksters mijn hun anonieme foto,s zouden mailen. Ik geil namelijk ook op vrouwen en zie of voel ook graag een vrouwen kutje, dus heb je lekkere geile foto,s van je eigen als vrouw stuur ze dan naar geile-huisvrouw@live.nl en ik plaats ze dan hier op mijn blog in een foto map wel doen he

Dit geld ook voor de mannen! heb je een geile foto van je pik stuur hem me dan via mail.

dinsdag 7 juni 2011

Blowjob

Vandaag hebben mijn vriend en ik een heerlijke blowjob gedaan, heerlijk met ons tweetjes. Normaal is alleen een blowjob niet voor mijn weg gelegd want ik wil altijd graag een lekkere pik in me kut voelen pompen, maar deze gast had een heerlijk lekkere dikke pik en daar konden we eigenlijk geen nee tegen zeggen dus zodoende hadden mijn man en ik een pik om eens lekker aan te smullen, en dat hebben we ook met over volle teugen gedaan. Hij wou graag dan ik lekker naakt was en me man dus dat deden we dan ook want hij wou zijn zaad over me borsten en gezicht kwijt. Gulzig namen we die pik steeds om beurten in onze mond alle twee deden we dat lekker diep, die gozer kwam zijn stoel niet uit want zijn wens was om zich klaar te laten pijpen terwijl hij lekker onder uit zat. Het blijft een hoerig gezicht als mijn vriend een andere man pijpt. Vreemd was het wel dat ik geen pik in me kut voelde maar dat hield niet in dat dit ook lekker was om te doen. De pik van mijn man groeide inmiddels verder en verder en zo af en toe tijdens het pijpen trok ik lekker aan die staaf, en die gozer spoorde me aan door middel .... ja doe maar lekker door hoor.... dus zat pardoes aan twee pikken toch. Na een poosje trok die gozer zijn pik terug en ging me vriend verder tot dat hij klaar kwam, vlak voor dat hij spuiten ging hield mijn vriend die pik voor me gezicht pijpte effe verder en die gozer kwam flink klaar alles over me gezicht en tieten. Hij wou zien hoe me vriend me zou neuken dus waar hij bij zat werd ik effe hard en genadeloos geneukt onder zijn ogen die 23cm deden hun werk want ik kwam in een record tijd klaar. Als een hengst neukte hij me verder tot dat hij al zijn zaad diep in mijn kut spoot en ik mocht zijn pik die helemaal onder zat van zijn eigen zaad lekker zoals een lolly schoon likken. Het was een heerlijk blowjob met een lekker toetje na.

maandag 6 juni 2011



ow ow wat geil ik toch op deze dingen, jaja het is effe wat stil geweest maar ik zelfs heb niet stil gezeten/gelegen hahaha. Lekker toch die dikke geile pikken he en dan die pik over dat klitje heen mzzzzz. Mijn kut begint gewoon weg nat te worden als ik die plaatjes bekijk, sorry ik hou op met typen en ga lekker met me volle kut spelen, god was ik maar een van die meiden!!